Norwich City thuisshirt 2019-2020

Promovendus Norwich City en Errea hebben afgelopen weekend het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de kampioen van de Championship de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Carrow Road gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Errea weer kledingsponsor van ''The Canaries.'' Deze functie heeft het merk sinds 2011 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot de zomer van 2024.

Norwich City thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Norwich City thuisshirt voor 2019-2020 heeft een modern design. De bovenkant van het tenue is geel en dit loopt naar de onderkant middels een gradiënt effect over in het groen. De overgang wordt bewerkstelligd door een design van dunne stippen in het groen en geel. Ditzelfde design is gebruikt voor de mouwen van het tenue. Ter hoogte van de schouders zijn deze groen en dit loopt over naar het geel. De onderkant van de mouwen bevatten een brede, groene band. Het voetbalshirt van Norwich bevat verder een V-hals in de combinatie groen/geel. Op de borst prijken de logo's van de club en Errea en op het midden van het thuistenue staat sponsor DAFABET. De binnenkant van de hals bevat een taping met daarin de naam van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met gele accenten. De kousen van het tenue zijn geel met aan de bovenkant een groene band. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Norwich City thuistenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pukki, Aarons, Buendia, Hernandez, Leitner en nog meer spelers.

Norwich City voetbalshirt kopen

Alle voetbalshirts van Norwich City kun je vanaf nu bestellen in de clubshop. Het thuisshirt is bovendien beschikbaar in de onderstaande winkel. Dit tenue kun je voor een prijs van € 89,95 bestellen en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt.

 

Bestel je Norwich City tenue in deze SHOP!

Of ben je op zoek naar een gaaf retro shirt van de club? Check het dan in deze winkel! 

Norwich City thuisshirt 2019-2020

Norwich City thuistenue 2019-2020