Norwich City thuisshirt 2021-2022

Promovendus Norwich City en JOMA hebben dit weekend het nieuwe Norwich City thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue spelen ''The Canaries'' de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Carrow Road gedurende 2021-2022. Norwich werd afgelopen seizoen kampioen van de Championship en keert dus weer terug op het hoogste niveau. Vanaf dit seizoen is JOMA de producent van de Norwich City tenues. Het Spaanse sportmerk volgt Errea op, dat sinds 2011 de tenues van Norwich City produceerde.

Norwich City thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Norwich City thuisshirt 2021-2022 is overwegend geel met groene details. De mouwen van het tenue bevat een aantal brede diagonale groene vlakken. Deze vlakken symboliseren de vleugels van de kanarie uit het clublogo van Norwich City. Ook de band aan de onderkant van de mouwen si groen. Verder bevat het thuistenue een groene band aan de zijkanten en zijn ook de vlakken op de schouders groen. Het Norwich City thuistenue bevat een ronde hals, welke ook een combinatie van groen en geel is. De rechterborst en de mouwen zijn voorzien van het logo van JOMA en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor Lotus prijkt in het zwart op het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van JD Sports. De binnenkant van de hals is uitgerust met de zes clubwaarden: ''growth, integrity, belonging, resilience, pride & commitment.'' Het thuistenue van Norwich City wordt ook dit seizoen weer gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele taping. De kousen zijn ook geel met aan de bovenkant een groene band.

De Norwich City tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester en zijn uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor een verbeterde afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het JOMA Norwich City thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pukki, Cantwell, Aarons, Rashica, Gilmour, Placheta, Hanley en nog meer spelers.

Norwich City thuisshirt bestellen

Het Joma Norwich City thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 60,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 50,-. In deze winkels kun je het Norwich City tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel het Norwich City voetbalshirt direct in deze webshop

of deze SHOP 

Norwich City thuisshirt 2021-2022

Norwich City voetbalshirt 2021-2022