Norwich City uitshirt 2021-2022

Ook in de Premier League is er nieuws. De kampioen uit de Championship en dus promovendus in de Premier League Norwich City heeft haar nieuwe uitshirt voor het seizoen 2021-2022 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van Tim Krul haar uitwedstrijden in de Engelse Premier League, de FA Cup en de Carabao Cup gedurende het seizoen 2021-2022. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue is Joma. Het Spaanse merk is vanaf dit seizoen op het shirt van Norwich City, Deze verantwoordelijkheid neemt Joma over van Errea, dat sinds de zomer van 2011 deze functie vervulde. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue van Norwich City? Check dan de details hieronder!

Norwich City uit shirt en tenue 2021-2022

De basiskleur van het nieuwe uitshirt van Norwich City is zwart. Verder wordt het nieuwe tenue gekenmerkt door turquoise details. Het eerste wat opvalt aan het shirt, zijn de flitsende strepen op de mouwen van het shirt. Deze zijn turquoise. Des onderste streep loopt door in de bies, aan de onderkant van de mouw. Het shirt is verder uitgerust met een moderne V hals. Op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Joma. Deze is turquoise van kleur. Dit geldt ook voor het monochromo clubwapen van Norwich City, Monochroom betekent dat de kleuren zijn aangepast aan de kleuren van het shirt en het logo dus niet de originele groen/gele kleurencombinatie heeft. Centraal op het shirt is plek gemaakt voor de hoofdsponsor van de club Lotus en op de linkermouw is plek vrij gemaakt voor de subsponsor JD Sports. Het nieuwe uittenue van Norwich City wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen, ook deze hebben turquoise details. Naast het uittenue is ook het derde wedstrijdshirt of het alternatieve wedstrijdshirt gelanceerd. Dit derde wedstrijdshirt is fluorerend oranje met een zwarte baan in verticale richting in het midden van het shirt. Verder komen er zwarte details terug in de biezen van de mouwen en in de moderne V hals van het shirt. De logos van Joma zijn ook zwart van kleur. De monochrome clubbadge van Norwich staat op de linkerborst. Ook het broekje en de kousen van het derde wedstrijdshirt zijn oranje. Check hieronder nog meer foto’s van de nieuwe tenues van Norwich City en bekijk ook het Norwich City thuisshirt 2021-2022

Norwich City uitshirt bestellen

Het Joma Norwich City uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 60,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 50,-. In deze winkels kun je het Norwich City uittenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel het Norwich City voetbalshirt direct in deze webshop