Norwich City uitshirt 2019-2020

Norwich City en Errea hebben na het thuisshirt voor 2019-2020 ook het nieuwe uitshirt gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de promovendus de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Errea weer kledingsponsor van ‘’The Canaries.’’ Deze functie heeft het merk al sinds 2011 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot de zomer van 2025.

Rood Norwich City uit shirt en tenue 2019-2020

Het Norwich City uitshirt voor 2019-2020 is voor het eerst sinds het seizoen 2007-2008 rood en bevat verder gele accenten. De v-hals van het tenue is overwegend geel en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de schouders en mouwen bevinden zich gele golven, welke verdeeld zijn in dunnere strepen. Het logo van Errea staat op de rechterborst ten de andere borst bevat het embleem van de club. DAFABET staat als hoofdsponsor op het midden van de tenues en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor Best Friends. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en de kousen van het uittenue van Norwich City zijn rood met aan de bovenkant een gele band.

Fabrizio Taddei van Errea geeft een reactie op het design van het nieuwe uitshirt: ‘’Het voetbalshirt is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de club de staf van Norwich City. Hierdoor heeft het uitshirt een revolutionaire look. Dit shirt gaat impact maken in de Premier League komen seizoen. Het shirt bevat dezelfde materialen als vorig seizoen. Hier hadden we namelijk positieve feedback op gekregen van de fans. We hopen dat dit shirt net zo populair is als het uitshirt van vorig jaar. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Norwich City tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pukki, Aarons, Buendia, Oliveira, Hernandez, Godfrey en nog meer sterspelers.

De nieuwe Norwich City tenues kun je vanaf nu bestellen in de clubshop van The Canaries. Ben je op zoek naar een gaaf retro shirt van de club? Check het dan in deze winkel!