Norwich City 3e voetbalshirt 2019-2020

Norwich City en Errea hebben inmiddels ook een alternatief uitshirt of 3e shirt gelanceerd voor de promovendus. Dit derde voetbalshirt completeert de tenues voor 2019-2020. Eerder werden al het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Premier League club uitgebracht. In deze tenues speelt Norwich City de uitwedstrijden in de Engelse competitie en de FA & League Cup. Sinds het seizoen 2011/2012 is Errea al kledingsponsor van ''The Canaries.'' Beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024. Check hier alle details van het alternatieve uitshirt van Norwich!

Grijs Norwich City uit shirt en tenue 2019-2020

Het Norwich City 3e shirt voor 2019-2020 is overwegend grijs en wordt gekenmerkt door een print van ruiten en diagonale strepen over de onderkant van het tenue. Verder bevat het derde tenue van Norwich een klassieke polokraag in het antracietgrijs en ook de bies aan de onderkant van de mouwen hebben deze tint grijs. Op de rechterborst staat het logo van Errea in het wit en de andere borst bevat het embleem van de in 1902 opgerichte club. Het midden van het tenue bevat het logo van DAFABET en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor BEST FRIENDS. De voetbalbroekjes en de kousen van het derde tenue zijn ook antraciet en bevatten ook uitingen van de club en haar Italiaanse kledingsponsor. De kousen bevatten het zogenaamde checkered design. 

We hebben ook nog een reactie van Kayleigh Coverdale, die bij Norwich City verantwoordelijk is voor de merchandising van de club: ''Het 3e shirt completeert onze drie tenues van dit seizoen. Het zijn drie geheel verschillende tenues en we hopen dat onze fans deze met trots zullen dragen. We zijn onze kledingsponsor Errea dankbaar voor deze tenues. We hebben met nauw met hen samengewerkt om deze tenues te lanceren.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Norwich City tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pukki, Cantwell, Godfrey, Leitner, Aarons, Klose en nog meer spelers.

Norwich City voetbalshirt kopen

De nieuwe Norwich City uitshirts voor 2019-2020 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Het thuisshirt is bovendien beschikbaar in de onderstaande winkel. Dit tenue kun je voor een prijs van € 89,95 bestellen en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze shop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt.

Bestel je Norwich City tenue in deze SHOP!

Of ben je op zoek naar een gaaf retro shirt van de club? Check het dan in deze winkel!