Norwich City voetbalshirts 2020-2021

Het nieuwe Norwich City thuisshirt 2020-2021 is vandaag officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de Engelse club de Championship, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende dit seizoen. ‘’The Canaries’’ eindigden afgelopen seizoen op een 20ste plek in de Premier League en daalde daardoor af naar het tweede niveau. Sinds 2011 is Errea de kledingsponsor van Norwich en ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design van de club. Beide partijen hebben nog een contract tot 2024.

Norwich City thuisshirt 2020-2021

Het Norwich City thuistenue 2020-2021 werd gepresenteerd middels een speciale video op social media. Hierin was violiste Sally Potterton  te zien op de middenstip van Carrow Road, waarna het tenue op de achtergrond van het vioolspel werd gepresenteerd. Het tenue heeft het bekende design. Het voetbalshirt van Norwich is geel en bevat dit jaar niet alleen groene accenten, maar ook witte. Het tenue bevat en toelopende v-hals met een dunne, witte en groene lijn. Deze kleurencominatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Verder is in het materiaal van het tenue een speciaal patroon verwerkt. Dit betreft een patroon van dunne verticale strepen, verdeeld in verschillende vlakken. De logo’s van de club en Errea staan op de borst en het logo van het Italiaanse sportmerk prijkt ook weer op beide mouwen. Op het midden van het tenue staat sponsor DAFABET. Het Norwich City thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en gele kousen met aan de bovenkant een witte en groene lijn. Alle tenues van Errea zijn dit seizoen uitgerust met de Ti-Energie technologie. Deze technologie die in de garens van het tenue verwerkt is, houdt perfect zweet en vocht tegen en zorgt voor de perfecte ventilatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Norwich City tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Cantwell, Pukki, Lewis, Aarons, Buendia, Godrey, Hernandez, Klose en andere sterspelers. De nieuwe tenues van Norwich kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Engelse club. Op zoek naar andere Norwich City merchandising? Check het in deze SHOP of in deze winkel! 

Norwich City thuisshirt 2020-2021

Norwich voetbalshirts 2020-2021