2 juli 2016

Norwich City thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Norwich City thuisshirt voor 2016-2017 is dit weekend officieel bekend gemaakt door Errea en de club onder het motto ''Own yellow.'' In dit nieuwe shirt speelt Norwich City de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in Carrow Road gedurende 2016-2017. Norwich City is afgelopen seizoen op een negentiende plek in de Premier Leaugue geëindigd, waardoor het is gedegradeerd naar het tweede niveau van Engeland. De thuiswedstrijden van ''The Canaries'' worden komend seizoen gespeeld in een modern shirt. We bespreken het design van het nieuwe Norwich City shirt hieronder.

Norwich City thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Norwich City thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd overwegend geel met groene accenten. De groene accenten komen terug in de y-vormige hals en in een strip over de schouders. Bovendien bevat het shirt een kleine groene opstaande kraag. Ook de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een groene strip, evenals de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst bevinden zich de logo's van de club en de Italiaanse kledingsponsor Errea. Het Italiaanse sportmerk is al sinds 2011 kledingsponsor van de club en vorig seizoen werd het contract verlengd tot 2024. Shirtsponsor van de club is AVIVA. Het bedrijf staat met het Community Fund logo op het midden van het shirt. Het nieuwe tenue van Norwich City wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een strip met een all-over print in het groen/geel. De onderkant van de shorts zijn uitgerust met een gele band. Bovendien staan de logo's van de club en Errea op de shorts. De kousen van het nieuwe Norwich City tenue zijn overwegend geel met een groene band aan de bovenkant. Manager merchandising van de club, Steve Balmer-Walters, geeft nog een reactie op de shirts: ''Dit jaar is het nieuwe thuisshirt een mix van verschillende shirts uit de historie van de club met een moderne tint. Met de mesh banen aan de zijkanten van het shirt, het shirt en de kousen, hebben we ons dit jaar gefocust op het brengen van een lifestyle voetbalshirt met een complete look. Het shirt dat we hebben gelanceerd is modern en stijlvol en heeft bovendien een retro uitstraling. Ik geloof dat fans van dit shirt gaan houden!'' Check hieronder de foto's van het nieuwe Norwich City shirt en tenue voor 2016-2017, waarin sterren als Mbokani, Naismith en Bassong zullen schitteren komend seizoen. 

Norwich City voetbalshirt kopen

De voetbalshirts van Norwich City kan je vanaf medio augustus 2016 kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Check daar ook de  andere voetbalshirts van de Championship teams of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Inclusief officiële Premier League bedrukking van alle Norwich City sterspelers of een eigen naam en nummer. 

Koop het hier... en deel hieronder je mening!


Norwich -city -thuis -shirt -2016-2017