Het nieuwe Norwich City thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Engelse club e Errea. In dit voetbalshirt zal de club de Premier League, de FA Cup en de League Cup wedstrijden spelen. De club uit Norwich werd afgelopen jaar derde in de Football League Championship en hierdoor speelt de club het seizoen 2015-2016 op het hoogste niveau in Engeland. De Canaries spelen sinds 1935 hun thuiswedstrijden op Carrow Road.

Norwich City thuistenue 2015-2016

De inspiratie voor het Norwich City thuisshirt 2015-2016 komt uit de 80 jaar voetbal op Carrow Road. In het jaar 1935 werd in dit stadion voor het eerst tegen een bal aan getrapt. Het nieuwe shirt van Norwich is verdeeld over 2 kleuren. De linkerkant is groen en de rechterkant is geel. Het twee kleuren thema is ook terug te vinden op de mouwen van het thuisshirt. Echter is hier de linkerkant geel en de rechterkant groen. De biesjes hebben daar weer de omgekeerde kleur. Een groene polo kraag maakt dit shirt compleet. Op een groot geel vlak staat het logo van hoofdsponsor Aviva afgebeeld. Op de linkerborst het embleem van Norwich City, met uiteraard de kanarie als symbool voor de club. De naam Canaries is afkomstig doordat vluchtelingen uit Nederland, België en Frankrijk in de regio van Norwich kwamen wonen en zij stonden bekend in het fokken van kanaries. Het half-om-half shirt werd in de jaren '30 en '40 ook gedragen door de spelers van Norwich. Op de achterkant van het shirt staan de witte letters OTBC. Dit betkend 'On the Ball, City. Het is één van de oudste voetballiedjes welke vandaag de dag nog gezonden worden in het stadion van Norwich. Het voetbalbroekje van Norwich is in het groen met aan de onderkant een gele baan. Op de rechterpijp het logo van de voetbalclub en aan de andere kant het Italiaanse merk Errea. De sokken zijn overwegend geel met 2 banen in het groen en het wit met daarboven Errea. Check hieronder de foto's van het nieuwe Norwich City thuistenue 2015-2016.

Norwich City voetbalshirt 2015-2016 kopen

De voetbalshirts kan je vanaf medio augustus 2015 kopen in de online voetbalshop van Unisportstore, evenals andere voetbalshirts van de Premier League teams. Inclusief officiële Premier League bedrukking van alle Norwich City sterspelers of een eigen naam en nummer.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Norwich -city -thuisshirt -2015-2016