21 juli 2015

Norwich City 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe Norwich City 3e shirt 2015-2016 is vandaag gelanceerd tijdens de campagne #loverorhate. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Norwich City vooral de FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2015-2016, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Premier League. Het is overigens de eerste keer in de geschiedenis van de club dat Norwich City een derde shirt of alternatief uitshirt lanceert. Eerder presenteerde de dit jaar naar de Premier League gepromoveerde club al een nieuw thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016.

Norwich City 3e tenue 2015-2016

Het nieuwe Norwich City 3e voetbalshirt bevat uiteraard de clubkleuren van Norwich City en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in drie kleuren over het shirt. Deze banen zijn groen, donker geel en geel. Deze banen symboliseren de eenheid van de supporters. Verder is het shirt voorzien van zwarte accenten, welke vooral terug komen in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Errea, welke sinds 2011 kledingsponsor is. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van de borst staat het logo van hoofdsponsor Aviva. Aviva is ook sinds 2011 hoofdsponsor van de club. Het nieuwe Norwich City 3e tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een subtiele gele en groene lijn. Geel en groen zijn de clubkleuren van Norwich. Op de shorts staan ook de logo's van de Italiaanse kledingsponsor en de club. De kousen zijn zwart met ook weer groene en gele details. In Engeland is er al veel ophef over het nieuwe shirt van Norwich, omdat dit shirt dezelfde kleuren als het nieuwe thuisshirt en uitshirt bevat. Het zou kunnen zijn dat Norwich City dus nooit in het voetbalshirt zal spelen. We wachten af. Check hieronder de foto's van de nieuwe Norwich City voetbalshirts!

Norwich City voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Norwich City thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2015-2016 kan je vanaf augustus 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid het voetbalshirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Dit betreft de officiƫle Premier League bedrukking, welke de spelers van Norwich City ook op de achterkant van de shirts dragen.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

Norwich -city -3e -shirt -2015-2016