10 juni 2016

Nike nieuwe kledingsponsor De Graafschap vanaf 2016-2017

Het nieuws was ons even ontgaan, maar liever laat dan nooit! Nike wordt vanaf het seizoen 2016-2017 de nieuwe kledingsponsor van De Graafschap. De club en het Amerikaanse sportmerk tekenden een contract voor de komende vier jaar. Hiermee zal het merk tot in ieder geval 2021 de tenues en trainingskleding van de club uit Doetinchem verzorgen. Nike was al eerder in de periode 2011-2014 kledingsponsor van de Superboeren. De verbintenis met Nike betekent dat De Graafschap afscheid neemt van Quick. Quick was de afgelopen twee jaar kledingsponsor in het Oosten van het land.

Uiteraard reageert De Graafschap, bij monde van Hans Veldhorst, verheugd met het binnenhalen van de kledingsponsor: ''Het is mooi dat dit soort sterke merken met ons voor langere tijd een partnership aan willen gaan. De Graafschap is populairder dan ooit tevoren en dus is dit ook een heel mooi moment om deze overeenkomst bekend te maken.''

Naast het bekend maken van Nike als nieuwe kledingsponsor, heeft de club ook een deal gesloten met een aantal nieuwe shirtsponsoren of verlengd met een aantal huidige partners. Allereerst zal er een plaats op het nieuwe De Graafschap voetbalshirt weggelegd voor Bas Ballonvaarten. Het logo van het bedrijf dat vanuit Laren ballonvaarten organiseert, komt boven het logo van de club te staan op de nieuwe De Graafschap voetbalshirts voor 2016-2017. Een andere sponsor, waar het contract mee verlengd werd is Coffee Fresh. Het logo van Coffee Fresh komt boven het logo van Nike op de rechter borst van de voetbalshirts van de Superboeren te staan. De Graafschap en het bedrijf tekenden een contract voor de komende drie jaar. Naast deze zogenaamde borstsponsoren maakte De Graafschap een aantal weken geleden al bekend dat Seesing Personeel op de achterkant van de trikots van de club uit Doetinchem zal prijken. Dennis Seesing van het bedrijf reageert enthousiast op deze deal: ''“Wij zijn van mening dat je als supporter én sponsor je club altijd moet steunen; in goede en onzekere tijden. Ik hoop dat velen ons voorbeeld zullen volgen, zodat we juist nu samen een front kunnen vormen en – ongeacht of we Eredivisie of Jupiler League spelen – onvoorwaardelijk achter de club gaan staan.” Tot zover wat nieuws over de nieuwe voetbalshirts van de Graafschap voor 2016-2017. Zodra de shirts officieel worden gelanceerd, hebben we weer nieuws!

De nieuwe voetbalshirts van De Graafschap voor 2016-2017 kan je evenals de officiële merchandising van de club uit Doetinchem kopen in de officiële De Graafschap SHOP!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Nike -de -graafschap -shirt -2016-2017