16 augustus 2017

De Graafschap voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Graafschap zijn begin deze maand ook officieel bekend gemaakt. In deze shirt spelen de Superboeren de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2017-2018. Nike is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club die onder leiding staat van Henk De Jong. Beide partijen tekenden vorig seizoen een contract voor de duur van drie seizoenen. Vanaf dit seizoen heeft de club uit Doetinchem een nieuwe shirtsponsor en een nieuwe rugsponsor op het shirt. Check hieronder de details van zowel het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt.

De Graafschap thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe De Graafschap thuisshirt voor 2017-2018 heeft het iconische design. Dit shirt wordt gekenmerkt door de blauwe en witte, horizontale banen over het shirt. Dit design komt ook terug op de mouwen en de mouwen worden afgesloten door een blauwe bies. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals in het blauw. De Graafschap heeft vanaf dit seizoen dus een nieuwe shirtsponsor. De club heeft een contract getekend met flexfactory. Beide partijen zijn een contract voor de duur van één jaar overeengekomen. Verder staan er nog twee andere sponsoren op de voorkant van het shit. Dit zijn Coffee Fresh en BAS. Op de achterkant van het shirt staat ook een nieuwe sponsor: Kemperkip. Verder staan op de borst de logo's van de club en Nike. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en blauw/wit gestreepte kousen. Op de voetbalkousen staat de leus van de club: D'R AN.

De Graafschap uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van de Superboeren heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt wordt echter gekenmerkt door de bordeaux rode en zwarte horizontale banen. Deze banen worden geflankeerd door dunnere, witte pinstripes. Ook dit shirt bevat een crew neck in het rood en de bies is ook rood. De logo's van de club, Nike en de verschillende sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en zwart/rood gestreepte kousen.

De Graafschap voetbalshirt kopen

Het nieuwe De Graafschap shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkel. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 69,95 en voor kinderen € 59,95. In deze shop kan je bovendien het bijbehorende broekje en kousen kopen en kan je je shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien nog meer dan 80 andere artikelen van de club. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt in deze De Graafschap SHOP!