20 juli 2021

De Graafschap voetbalshirts 2021-2022

De Graafschap en kledingsponsor Hummel hebben vandaag de nieuwe De Graafschap voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues spelen de ''Superboeren'' de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Bekerwedstrijden in 2021-2022. De club uit Doetinchem eindigde vorig seizoen op een derde plek in de Eerste Divisie, maar werd in de play-offs uitgeschakeld. Ook dit jaar is Hummel weer de producent van de De Graafschap voetbalshirts. Deze functie heeft het Deense sportmerk sinds de zomer van 2019. Beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023.

De Graafschap thuisshirt 2021-2022

Het Hummel De Graafschap thuisshirt 2021-2022 heeft weer het bekende design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de horizontale blauwe en witte banen en bevat dit jaar een witte ronde hals met een knoopje. De banen worden onderbroken door het logo van KIKA, welke in het blauw op de borst staan. De schouders zijn uitgerust met een speciale taping met daarin in het blauw/wit de chevrons van Hummel. Het logo van het sportmerk prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. De linkermouw van het tenue bevat het logo van subsponsor SWR en op de achterkant van het tenue staat het logo van Seesing Flex. Het tenue bevat ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de leus van de club: #VEURALTIED. De onderkant van het tenue bevat subtiel de vlag van de Achterhoek. Het thuistenue van de Graafschap wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een taping met de chevrons van Hummel. De kousen van het tenue zijn wit met vier blauwe, horizontale vlakken.

De Graafschap uitshirt 2021-2022

Het Hummel de Graafschap uitshirt 2021-2022 is dit jaar donkergrijs en bevat een all-over print van diagonale vlakken. Deze vlakken zijn geïnspireerd door het profiel van de banden van een tractor. Beide tenues zijn namelijk een eerbetoon aan alle Superboeren. Het uitshirt van de Graafschap bevat verder dezelfde hals als het thuistenue, maar dan in het grijs. De chevrons op de schouders zijn lichtblauw en hetzelfde geldt voor een band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van alle sponsors staan in het wit op het tenue en staan op dezelfde plek als het thuistenue. In de nek op de achterzijde van het uitshirt staat een andere tekst: ''Achterhoekse Trots.'' Het uittenue wordt gecompleteerd door een donkergrijs voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe chevrons en aan de onderkant een lichtblauwe lijn. De kousen van het uittenue zijn ook donkergrijs met vier dunne lichtblauwe lijnen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe De Graafschap voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Gravenberch, van de Pavert, Schuurman, Lieftink, Van Heertum, Lelieveld, Haen, Hilderink en nog meer spelers. De nieuwe De Graafschap voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële De Graafschap SHOP! 

De Graafschap voetbalshirts 2021-2022