De Graafschap voetbalshirts 2023-2024

De Graafschap en kledingsponsor Robey Sportswear hebben de nieuwe De Graafschap voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt het team van trainer Jan Vreman de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigden de ''Superboeren'' op de tiende plek in de Eerste Divisie. Vanaf dit seizoen is Robey de kledingsponsor van de club uit Doetinchem. Het Rotterdamse sportmerk vervangt Hummel als kledingleverancier. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een overeenkomst voor meerdere seizoenen.

De Graafschap thuisshirt 2023-2024

Het De Graafschap thuisshirt 2023-2024 heeft het iconische design. Het voetbalshirt bevat brede, verticale, blauwe en witte banen. Dit is al zeventig jaar het ontwerp van de voetbalshirts van de Graafschap en het nieuwe thuisshirt is dan ook een eerbetoon aan het zestigjarig jubileum van de club dit seizoen. Het De Graafschap thuisshirt heeft dit jaar een blauwe polokraag met een subtiele, witte lijn. Het logo van Robey Sportswear staat op de rechterborst en de mouwen en de linkerborst bevat het clublogo. Boven dit logo staan de jaartallen 1954 en 2024. Hoofdsponsor Onvewachtehoek.nl versiert het midden van het voetbalshirt. Ook dit seizoen bevatten de De Graafschap voetbalshirts verschillende details. Onder de kraag is namelijk de vlag van de Achterhoek geborduurd en in de nek op de achterzijde van de voetbalshirts staat het motto van de club in het goud: ''Veur Altied''. Het klavertje vier ter hoogte van de linkerschouder moet de spelers dit seizoen extra geluk brengen. Het De Graafschap thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe band. De kousen bevatten blauwe en witte blokken.

De Graafschap uitshirt 2023-2024

Het De Graafschap uitshirt 2023-2024 is geïnspireerd door een uitshirt dat gedragen werd door het beloftenelftal van de club (De Graafschap C) in 1984. Ook Jan Vreman heeft dit voetbalshirt nog gedragen, evenals spelers als Cor Peitsman, John en Chris Trentelman, Henk Pieneman en Rob Kelderman. In de jaren '80 speelde de Graafschap vaak in een lichtblauw voetbalshirt en het nieuwe uitshirt heeft ook lichtblauwe accenten. Het De Graafschap uitshirt is lichtblauw en heeft een design van verticale banen, die weer verdeeld zijn in dunnere, lichtblauwe strepen. Ook de polokraag bevat subtiele lichtblauwe lijnen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor alle details. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een donkerblauwe band. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: BeyDry, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

De nieuwe De Graafschap voetbalshirts 2023-2024 van Robey Sportswear kun je vanaf nu bestellen in de officiële De Graafschap SHOP! 

De Graafschap voetbalshirts 2023-2024
De Graafschap voetbalshirts 2023-2024
De Graafschap voetbalshirts 2023-2024
De Graafschap voetbalshirts 2023-2024
De Graafschap voetbalshirts 2023-2024