12 augustus 2020

De Graafschap voetbalshirts 2020-2021

De Graafschap en Hummel hebben afgelopen week de nieuwe De Graafschap voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit Doetinchem de wedstrijden in de Eerste Divisie en beker gedurende 2020-2021. Sinds de zomer van 2019 is Hummel de kledingsponsor van de club en ook dit seizoen is het Deense sportmerk verantwoordelijk voor de aankleding van de ‘’Superboeren.’’ Beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023.

De Graafschap thuisshirt 2020-2021

Het De Graafschap thuisshirt 2020-2021 heeft het traditionele design. Het tenue bevat horizontale blauwe en witte banen & is dit seizoen bovendien uitgerust met lichtblauwe accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw en hetzelfde geldt voor de v-hals van het tenue. Het thuistenue van de bewoners van de Vijverberg heeft dit seizoen ook weer verschillende details. Op de achterkant van het tenue, ter hoogte van de hals, is de hashtag #hartveurdeclub verwerkt en staat ook het blauw/witte de Graafschap hart. De binnenkant van de kraag bevat de tekst ‘’Achterhoekse trots’’ en vlak boven de onderste zoom is de vlag van de Achterhoek verwerkt. Het logo van Hummel prijkt op het midden van de borst en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club. AgriBioSource en MoodsCoffee staan ook op de voorkant van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten de chevrons van Hummel. De kousen zijn blauw/wit gestreept.

De Graafschap uitshirt 2020-2021

Het de Graafschap uitshirt 2020-2021 is dit jaar weer geïnspireerd door de vlag van de Achterhoek. Het voetbalshirt is groen en wordt gekenmerkt door een speciaal grafisch patroon, waarin de boog van de vlag is verwerkt. Het patroon betreft een design van dunne strepen. De mouwen hebben een donkerdere kleur groen met aan de onderkant een lichtgroene band. Ook het uitshirt is uitgerust met een v-hals en bevat dezelfde details en logo’s als op het thuistenue. Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en donkergroene kousen. Op het midden van de kousen is het design van de Achterhoekse vlag verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe De Graafschap voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Seuntjens, Lelieveld, Dekker, Verbeek, Konings en andere spelers.

De Graafschap voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van De Graafschap 2020-2021 kan je vanaf deze maand bestellen in de officiële webshop van de club. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 70,- en voor kinderen € 60,-. In deze winkel kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Ben je op zoek naar andere voetbalshirts van 2020-2021? Check het in deze fanshop! 

De Graafschap thuisshirt 2020-2021

De Graafschap uitshirt 2020-2021