29 juli 2018

De Graafschap thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Graafschap is inmiddels ook bekend. Afgelopen week werd dit voetbalshirt door de nieuwbakken Eredivisionist en kledingsponsor NIKE bekend gemaakt. In dit shirt speelt de club van trainer Henk de Jong de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden op de Vijverberg gedurende 2018-2019. De Graafschap eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Jupiler League en promoveerde via de play-offs naar de de Eredivisie. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt van de Superboeren. Beide partijen hebben sinds 2016 een overeenkomst. Deze duurt in ieder geval nog tot 2020. Check hieronder alles over het nieuwe voetbalshirt van de club uit Doetinchem.

De Graafschap thuis shirt en tenue 2018-2019

Het De Graafschap thuisshirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design. Het shirt wordt ook dit jaar weer gekenmerkt door de horizontale blauwe en witte banen over het shirt. Deze banen bevatten aan de boven- en onderkant een design van kartelrandjes, welke het shirt een opvallend design geven. Daarnaast bevat het shirt dit jaar een v-hals. De achterkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. In de nek is namelijk de vlag van de Achterhoek verwerkt. Onder deze vlag, die pas dit jaar werd onthuld, staat de tekst: ''VEUR ALTIED.'' Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het shirt staat het logo van FLEX FACTORY. Het shirt is daarnaast uitgerust met verschillende subsponsoren. Dit jaar prijkt de Eredivisie badge op de linker mouw van het shirt. Het De Graafschap thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. Hierop staan ook weer de logo's van de club en Nike. Zowel het broekje als het shirt zijn aan de zijkanten uitgerust met een witte taping. Deze zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. De kousen bevatten een design van horizontale, blauwe en witte banen. Aan de bovenkant van de voetbalsokken van de Graafschap is de leus van de club verwerkt: ''DR AN.''

Zoals alle tenues van Nike zijn de voetbalshirts van de Superboeren uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als El Jebli, Van de Pavert, Straalman, Vet, van Overbeek, van Mieghem, Abena en nog meer spelers. Check ook het nieuwe uitshirt van de Graafschap. 

De Graafschap voetbalshirt bestellen

Het nieuwe De Graafschap thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf begin augustus bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 70,- en voor kinderen € 60,-. In deze winkel kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt in deze De Graafschap SHOP!