19 juli 2016

De Graafschap uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van de Graafschap voor 2016-2017 lijkt officieel gelanceerd te zijn door de club en de nieuwe kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt speelden de Superboeren voor het eerst in een oefenwedstrijd tegen Willem II ter voorbereiding op komende seizoen. Bovendien zal de club dit shirt dragen tijdens de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende komend seizoen. De Graafschap eindigde afgelopen seizoen als zeventiende in de Eredivisie, maar wist zich na nacompetitie niet te handhaven op het hoogste niveau, waardoor het komend seizoen weer overgeleverd is tot het spelen in de Eerste Divisie. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe uitshirt van de club uit Doetinchem.

De Graafschap uit shirt en tenue 2016-2017

Nike en de De Graafschap lijken gekozen te hebben voor een standaard template voor het nieuwe uitshirt van de club. Het shirt is geheel rood en bevat een crew neck. Verder bevat het shirt geen opvallende accenten. De linker borst bevat het logo van de club, terwijl de rechter borst het logo van Nike bevat. Het Amerikaanse sportmerk is vanaf 2016-2017 kledingsponsor van de club en heeft het Nederlandse merk Quick vervangen. Nike en De Graafschap tekenden een contract voor de komende drie seizoenen. Op de onderstaande afbeelding bevat het shirt nog niet de logo's van de verschillende sponsoren, die uiteraard wel op het shirt staan. Het nieuwe tenue van de club wordt gecompleterd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Op de shorts staan de logo's van de club en Nike, terwijl op de kousen alleen de swoosh van Nike staat. Zoals alle tenues van het Amerikaanse sportmerk zijn de tenues van de Graafschap uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder een foto van het nieuwe uitshirt voor 2016-2017 en check bovendien het nieuwe thuisshirt voor 2016-2017.

De Graafschap voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van De Superboeren kan je vanaf medio juli/augustus 2016 kopen in de officiële De Graafschap shop! Check hier ook de gehele tenues voor zowel kinderen en volwassenen. Hier is het ook mogelijk je De Graafschap uitshirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Officiële bedrukking! Of check daar andere (goedkopere) merchandising van de club. Directe levering gegarandeerd!

Koop het in deze De Graafschap SHOP!

De -graafschap -uit -shirt -2016-2017

Bron foto: De Graafschap