5 augustus 2018

De Graafschap uitshirt 2018-2019

De Graafschap heeft dit weekend op haar Open Dag het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt de club uit Doetinchem de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2018-2019. De club van trainer Henk De Jong promoveerde afgelopen seizoen na het winnen van de play-offs naar de Eredivisie. Dit jaar staat het nieuwe uittenue geheel in het teken van de kleuren van de stad Doetinchem. Check hieronder alle details over het nieuwe shirt van de ''Superboeren.''

Geel De Graafschap uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe De Graafschap uitshirt voor 2018-2019 is geel. Dit is één van de kleuren van de vlag van Doetinchem. Verder heeft het shirt weinig opvallende details. De swoosh van Nike staat op de rechter borst in het zwart en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor FLEXFACTORY versiert het midden van het shirt en verder staan er nog verschillende sponsoren op de borst, op de mouwen en de achterkant van het shirt. Daarnaast herbergt het nieuwe uittenue van De Graafschap nog een aantal details. De achterkant van het nieuwe uitshirt is namelijk uitgerust met de vlag van de Achterhoek en bovendien prijkt hier de leus van de club: #VEURALTIED. Het gehele nieuwe De Graafschap uittenue voor 2018-2019 is overigens in stijl van de kleuren van de vlag van Doetinchem. De vlag van de stad is namelijk groen/wit/blauw. Het voetbalbroekje van het tenue is blauw en de kousen zijn overwegend wit.

Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door sterren als El Jebli, Van de Pavert, Owusu, van Overbeek, Vet, Serrarens, Abena en nog meer spelers. Check ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019!

De Graafschap voetbalshirt bestellen

Het nieuwe De Graafschap shirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio augustus/juli bestellen in de onderstaande winkel! De prijs van het shirt is € 70,- voor volwassenen en € 60,- voor kinderen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Koop het nieuwe shirt in deze De Graafschap SHOP!