Nike lifestyle steeds populairder bij voetbalfans!

De Nike clubcollectie bestaat allang niet meer alleen uit voetbalshirts en trainingskleding. Tegenwoordig lanceren clubs als FC Barcelona, Paris Saint Germain, Chelsea, Tottenham Hotspur en Inter Milan in samenwerking met Nike ook een lifestyle collectie, welke altijd beschikbaar zijn in jouw favoriete voetbalshop! Hoe chill is het als je ook buiten het stadion of voetbalveld de trots van je club me je mee kan dragen! Één van de meest populaire pakken uit de lifestyle collectie van deze voetbalclubs is het zogenaamde Nike Tech Fleece joggingpak, geïnspireerd door de standaard tech fleece pakken uit de Nike Sportswear collectie! In dit artikel vertellen we maar al te graag waarom het Nike Tech fleece pak populair is en checken we ook nog andere populaire Nike Sportswear producten. Niet alleen van de clubs, maar ook uit de standaard collectie!

Nike tech fleece trainingspak

Helaas wordt het Nike tech fleece trainingspak vrijwel niet gedragen door de spelers van de clubs en nationale teams (onder andere het Nederlands Elftal, Frankrijk, Brazilië en Kroatië) uit het portfolio van Nike. Dit terwijl het een perfect pak is om in te reizen naar de wedstrijden of na afloop van wedstrijden en trainingen te dragen. Het Nike tech fleece pak is namelijk het ultieme pak om in te chillen! Dat komt vooral door het materiaal waarvan het joggingpak is gemaakt. Zowel het Nike tech fleece vest als de tech fleece broek is gemaakt van een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%). Het is een wat dikkere stof, welke je perfect warm houdt na een inspanning en ook nog eens heerlijk zacht aanvoelt. De pakken hebben bovendien een heerlijke modieuze pasvorm. Het vest is uitgerust met een capuchon met vier vlakken, waardoor een gestroomlijnde look gegarandeerd is! De joggingbroek heeft een zogenaamde tapered fit, wat inhoudt dat deze met name strak om de kuiten en enkels valt. Beide items bevatten daarnaast verschillende zakken, waarin je spullen op kunt bergen. Een punt dat we niet onbesproken mogen laten van dit populaire Nike trainingspak is de retro look! Die retro look merk je niet alleen op door de kleuren die Nike vaak gebruikt voor deze pakken, het vest bevat namelijk een subtiel detail. Over de borst bevindt zich namelijk een zogenaamde chevron/v-baan. De echte vintage liefhebbers herkennen dit detail direct. Deze is namelijk geïnspireerd door driehoek op de windrunners van Nike. In 1978 begon Nike met het produceren van kleding en één van de eerste kledingstukken in het assortiment van Nike waren de windjacks. Al meer dan 40 jaar kun je de windrunners van Nike herkennen aan de chevron op de borst. Dit design is nu ook doorgetrokken naar de Nike tech fleece vesten. Twee keer per jaar lanceert Nike een nieuw tech fleece pak voor haar topclubs en eens per twee jaar voor de nationale elftallen. Ben je op zoek naar een tech fleece pak zonder clublogo? Vrijwel iedere maand voegt Nike nieuwe colourways toe aan het assortiment!

Nike Sportswear hoodies

We moeten toegeven, de Nike tech fleece pakken zijn vrij duur. Voor het jack betaal je al snel € 120,- en voor de broek € 90,-. Dat is natuurlijk niet niks. Gelukkig bestaat de Nike lifestyle collectie uit genoeg andere modieuze items om in te chillen! Al een tijdje zijn hoodies, en dus ook die van Nike, populair! Voor iedere club en nationaal elftal heeft het Amerikaanse sportmerk dan ook een hoodie in het assortiment. Ook hiervoor geldt weer dat deze helaas vrijwel nooit door de spelers gedragen worden. De hoodies van Nike hebben ook een modieuze look en de stof van deze truien betreft ook een combinatie van katoen en polyester, waardoor een relaxte fit gegarandeerd is. Tegenwoordig bevatten sommige van de hooded sweaters van Nike ook duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Wanneer je hier je duimen in doet, valt de trui nog meer getailleerd. De Nike hoodies zijn daarnaast uitgerust met een wat hogere hals, waarin je je perfect kunt verschuilen. Buiten de clubcollectie heeft Nike ook nog een standaard collectie Nike Sportswear hoodies in verschillende modieuze kleuren. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe colourways beschikbaar, natuurlijk geheel in stijl van de kleuren die op dat moment hot zijn. Voor de liefhebbers:, de Nike Sportswear hoodies herken je overigens aan het speciale logo. Het Nike Sportswear logo bestaat namelijk uit de swoosh en het woordmerk van het Amerikaanse sportmerk. De truien variëren in prijs van € 39,95 tot € 69,95!

Nike Sportswear T-Shirts

Met de zomer op komst mogen we de Nike Sportswear T-Shirts natuurlijk ook niet vergeten. Over deze t-shirts valt eigenlijk niet heel veel te zeggen, behalve dat deze ook weer een goede pasvorm hebben en een sportieve look gegarandeerd is. De T-Shirts van Nike zijn zowel beschikbaar met het Nike Sportswear logo als met het Nike Air Max logo. Uiteraard kun je de t-shirts ook met het logo van je favoriete club bestellen, al vanaf een prijs van € 19,95! De t-shirts kun je overigens perfect combineren met korte soft pants, zodat de klaar bent voor de zomer. Word de zon je teveel, dan is een cap geen luxe. En gelukkig heeft Nike ook tal van vette petten en snapback caps.

De ''off pitch'' collecties van Nike worden dus steeds populairder. Dit komt niet alleen omdat fans nu eenmaal ook buiten het stadion of voetbalveld hun club aan willen moedigen, maar ook omdat de Nike Sportswear een perfecte kwaliteit heeft, die gepaard gaat met een modieuze look! Wij zijn fan!

Nike tech fleece joggingpak

Nike hoodie

Nike Sportswear T-Shirt