Newell's Old Boys voetbalshirts 2024

Newell’s Old Boys en kledingsponsor AIFIT hebben de Newell’s Old Boys voetbalshirts 2024 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de voormalige club van Diego Maradona de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden gedurende dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club uit Rosario op de veertiende plek. Vanaf dit seizoen is AIFIT verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het lokale sportmerk heeft het stokje overgenomen van het Italiaanse sportmerk Givova.

Newell's Old Boys thuisshirt 2024

Het Newell’s Old Boys thuisshirt 2024 heeft het iconische half-om-half design. De rechterkant is rood en de linkerkant is zwart. De mouwen zijn contrasterend hieraan. De rechtermouw is zwart met aan de onderkant een rode lijn en de linkermouw is rood met een zwarte lijn. De brede v-hals is ook in stijl van de clubkleuren. Verder bevat het thuisshirt op de body een all-over print van diamanten. De rechterborst is uitgerust met het logo van Athletic International Fit/ AIFIT, de linkerborst bevat het clublogo en op het midden van het tenue staat sponsor CityCenter Online. Het tenue bevat ook nog een aantal details. Zo is aan de binnenkant van de kraag een afbeelding verwerkt van het kampioenschap van 1974. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt een afbeelding van de trofee met daaronder zes sterren. Hierin zijn de jaartallen 1974, 1988, 1990, 1991, 1992, 2004 en 2013 verwerkt. Dit zijn de jaartallen waarin de club kampioen werd. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met rode accenten. De sokken zijn ook zwart met aan de bovenkant een rode band. Op de sokken staan ook de initialen van de club: NOB.

Newell's Old Boys uitshirt 2024

Het Newell’s Old Boys uitshirt 2024 is wit en wordt gekenmerkt door de verticale rode en zwarte baan op de linkerkant. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen hebben ook deze kleurencombinatie. Alle logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken met rode accenten.

De Newell’s Old Boys voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere merchandising van de club? Check het dan in de onderstaande winkel! 

Newell's Old Boys voetbalshirts 2024
Newell's Old Boys voetbalshirts 2024
Newell's Old Boys voetbalshirts 2024
Newell's Old Boys voetbalshirts 2024
Newell's Old Boys voetbalshirts 2024