23 januari 2018

Newells Old Boys voetbalshirts 2018

De club waar Lionel Messi is opgegroeid, Newell's Old Boys, heeft een nieuwe kledingsponsor. De Argentijnse club tekende afgelopen maand namelijk een samenwerkingsverband met Umbro, wat beide partijen tot 2020 aan elkaar verbindt. Umbro vervangt adidas als kledingsponsor van de club uit Rosario. Het Duitse sportmerk vervulde deze functie gedurende een aantal seizoenen. Na de bekendmaking van de deal, werden ook de nieuwe voetbalshirts voor 2018 gepresenteerd. In deze shirts speelt Newell's Old Boys de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2018. Check hieronder alle details over de eerste Umbro voetbalshirts van de Argentijnen.

Newell's Old Boys thuisshirt 2018

Het Newell's Old Boys thuisshirt voor 2018 heeft het gebruikelijke design. Het shirt bevat namelijk het ''half-om-half'' design. De rechterkant van het shirt is rood en de andere kant is zwart. Verder bevat het shirt een ronde hals en een kleine opstaande kraag. De binnenkant van deze kraag bevat zeven zilveren sterren. Deze verwijzen naar de kampioenschappen van de club. Deze sterren komen ook weer terug onder het logo van de club op de linker borst. De andere borst van het shirt bevat het logo van Umbro, welke ook weer terug komt aan de binnenkant van de hals. De achterkant van het shirt bevat aan de onderkant de leus van de club: ''El Mas Grande Del Interior.'' Het thuistenue van Newell's Old Boys wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/rode kousen.

Newell's Old Boys uitshirt 2018

Het uitshirt van Newell's Old Boys is een combinatie van rood, zwart en wit. De bovenkant van het shirt is namelijk overwegend rood. Tot de borst loopt het rood middels een fading effect over in het zwart. Vanaf de borst tot de onderkant van het shirt is het shirt wit. Ook de mouwen zijn wit en deze worden afgesloten door een rode en zwarte bies. De logo's van de club en Umbro staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt, evenals de leus van de club en de zeven sterren. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zowel zwarte als rode accenten.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe voetbalshirts van Newell's Old Boys. Deze shirts kan je pas vanaf maart 2018 bestellen in de onderstaande winkel. Hier check je ook andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs. Directe levering gegarandeerd!

Bestel alle Zuid Amerikaanse voetbalshirts in deze winkel!