Newell's Old Boys uitshirt 2019

Newell’s Old Boys heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro het nieuwe uitshirt voor 2019 uitgebracht. In dit nieuwe tenue speelt de voormalige club van Lionel Messi de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division en de beker dit jaar. Het Engelse sportmerk Umbro is dus verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt en heeft met het nieuwe uitshirt een gezonde mix tussen de Umbro look en de clubkleuren van ‘’La Lepre’’ weten te toveren. Check hieronder de details.

Het nieuwe Newell’s Old Boys uitshirt voor 2019 is geheel wit en bevat een all-over print van de Umbro chevrons over de boy van het shirt. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de horizontale zwarte en rode baan over de borst. Dit is natuurlijk een verwijzing naar het logo van de club. Het embleem van de in 1903 opgerichte club prijkt op de linker borst en het Umbro logo staat op de andere borst. Sponsor Marquez versiert het midden van het tenue en bovendien is het shirt uitgerust met een v-hals. Het shirt bevat, evenals het nieuwe thuisshirt nog een aantal details. In de nek bevindt zich allereerst een speciale print.  Hier zijn namelijk de jaartallen verwerkt, waarin de club kampioen is geworden (1980, 1990, 1991, 1994, 1992, 2004 en 2013). Het jaar 1974 wordt daarbij uitgelicht. Aan de onderkant van het shirt prijkt nog een print van een lint met daarin de tekst: "Hijos, padres, abuelos y bisabuelos campeones" (Zonen, vaders, grootvaders en overgrootvaders van kampioenen). De hashtag #YoTeViCampeon (Ik zag je als een kampioen) is aan de onderkant van de achterkant van het tenue geprint.  Het nieuwe uittenue van de club uit Rosario wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Maxi Rodriguez, Alexis Rodriguez, Luis Leal, Formica en Insaurralde. Helaas kan je dit voetbalshirt vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het exclusief in deze winkel!