Newell's Old Boys voetbalshirts 2022

De voormalige club van Lionel Messi en Diego Maradona, Newell's Old Boys, heeft in samenwerking met kledingsponsor Givova de Newell's Old Boys voetbalshirts 2022 gepresenteerd. In deze tenues spelen ''Los Leprosos'' de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022. Givova is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de club uit Rosario. Het Italiaanse sportmerk volgt Umbro op, welke deze functie had van 2018 tot 2021.

Newell's Olds Boys thuisshirt 2022

Het Newell's Old Boys thuisshirt 2022 heeft het klassieke half-om-half design. De rechterkant van het voetbalshirt is rood en de andere kant is zwart. De mouwen en zijkanten van het tenue zijn hier contrasterend aan. De rechterzijde en mouw is namelijk zwart en de andere kant is rood. Hetzelfde geldt voor de brede V-hals van het tenue. Het logo van GIVOVA prijkt op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor CityCenter versiert het midden van de Newell's Old Boys tenues en op de mouwen staat het logo van subsponsor Adelante. In de nek op de achterzijde van het tenue zijn zeven sterren aangebracht. Deze sterren verwijzen naar de zeven nationale titels. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een rode band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Newell's Old Boys uitshirt 2022

Het Newell's Olds Boys uitshirt 2022 is wit en bevat een design van horizontale banen. Op de rechterzijde van het tenue zijn deze banen rood en op de linkerzijde zwart. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met aan de onderkant een subtiel zwart/rood details. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen heeft deze kleurencombinatie. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de rechterzijde een rode band en op de andere kant een zwarte band. De kousen zijn ook wit met aan de zijkanten een rode en zwarte band. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Newell's Old Boys voetbalshirts 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ditta, Vangioni, Méndez, Castro, Pérez, Comba, Bittolo en nog meer spelers. Helaas kan je dit voetbalshirt vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het exclusief in deze winkel! 

Newell's Old Boys thuisshirt 2022

Newell's Old Boys uitshirt 2022

Details Newell's Old Boys voetbalshirts 2022