1 november 2016

Newell's Old Boys voetbalshirts 2016-2017

Nieuwe thuistenue van Newell’s Old Boys is bekend. De Argentijnse club, ook wel bekend als de jeugdclub van Lionel Messi en Diego Maradona, heeft zijn nieuwe tenue bekend gemaakt in samenwerking met Adidas. Adidas heeft nog één jaar een contract met Newell’s Old Boys. In dit shirt zal Newell’s Old Boys schitteren in het Estadio Marcelo Bielsa in Rosario. Newell’s Old Boys zal dit shit dragen tijdens de wedstrijden in de Primera División (Argentinië) gedurende 2016-2017. Newell’s Old Boys is opgericht in 1903 en vernoemd naar een Engelse immigrant Isaac Newell. De kleuren van de club stammen van de vlag van Groot-Brittannië en Duitsland. (De vrouw van Isaac Newell was Duits). Newell’s Old Boys speelde afgelopen zondag zijn eerste competitiewedstrijd in dit nieuwe tenue tegen Tigre.

Newell’s Old Boys thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Newell’s Old Boys heeft veel weg van het oude shirt, toch zijn er nuance details aan dit shirt. De traditionele clubkleuren van Newell’s Old Boys zijn hier terug te zien. Aan de linkerzijde is het shirt zwart en aan de rechterzijde rood. De schouders van het shirt zijn rood gekleurd. Aan de achterzijde is het shirt geheel rood gekleurd terwijl de zijkanten en de mouwen zwart zijn. Op de schouders zijn de traditionele strepen van Adidas te zien. Het shirt heeft een rode V-hals, in tegenstelling tot vorige shirt die een ronde hals had. Verder is op het shirt het logo van Adidas te zien aan de rechterzijde. Aan de linkerzijde van het shirt is het embleem van de club te zien, met de initialen van de club (NOB). In dit embleem zijn ook de traditionele clubkleuren terug te vinden.  In het midden van het shirt staat de naam van de hoofdsponsor: Banco Municipal. Het shirt van gecompleteerd met zwarte shorts en rode kousen met zwart wit details.

Newell’s Old Boys uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Newell’s Old Boys uit shirt is traditioneel wit met rood en zwarte details. Het shirt is geheeld wit met rode Adidas strepen op de schouder, die stoppen bij de bies. Veder is het shirt voorzien van een zwarte V-hals. Ook het Adidas logo is terug te vinden aan de rechterzijde van het shirt. Het embleem is anders dan die van het thuisshirt. Op het uit shirt is het logo van de Engelse Hogeschool van Rosario te zien. Isaac Newell was directeur van deze Hogeschool en de oprichter van Newell’s Old Boys.

Newell's Old Boys shirt kopen

Het nieuwe Newell's Old Boys shirt kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Argentijnse club kopen. Wil je andere producten scoren van Zuid Amerikaanse of Argentijnse clubs, check dan de online shop van Subside Sports!

Newells -old -boys -thuisshirt -2016-2017

Newells -old -boys -uit -shirt -2016-2017