9 juli 2015

Newell's Old Boys voetbalshirts 2015-2016

Newell's Old Boys voetbalshirts 2015-2016 De nieuwe voetbalshirts van Newell's Old Boys voor het seizoen 2015-2016 zijn vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de club uit Argentinië. Het is voor het eerst dat de Duitse kledingsponsor de voetbalshirts van NOB produceert. Adidas heeft met Newell's Old Boys een contract tot 2017. Tussen 1980 en 1998 was Adidas ook al kledingsponsor van de Argentijnse club. In deze voetbalshirts speelt de club uit Rosario zijn wedstrijden in de Primera Division van Argentinie. CA Newell's Old Boys is een voetbalclub uit Rosario, Argentinië. De club is opgericht in 1903 en vernoemd naar de Engelse immigrant Isaac Newell, directeur en voetbalcoach van de English High School of Rosario. De clubkleuren zijn afkomstig van de vlaggen van Groot-Brittannië en Duitsland (Isaac Newell was Brits en zijn vrouw Duits). Een bekende voetballer die in de jeugd van Newells Old Boys heeft gevoetbald is Lionel Messi.

Newell's Old Boys thuisshirt 2015-2016

Het Newell's Old Boys thuisshirt 2015-2016 heeft een traditioneel design. Het voetbalshirt heeft 2 verschillende kleuren. De linkerkant is zwart en de rechterkant is rood, de traditionele kleuren van de club. De mouwen zijn geheel in het zwart en de ronde hals is in het rood. Over de mouwen lopen in het wit de 3 strepen van Adidas. Het clublogo van Newell's Old Boys is veranderd en op dit shirt is deze verandering voor het eerst te zien. Het embleem is zwart/rood met in het midden de initialen NOB. Onder het logo staat de naam van hoofdsponsor Banco Ciudad. Een zwart voetbalbroekje met rode baan aan de onderkant en rode kousen maken het Newell's Old Boys 2015-2016 thuistenue compleet.

Newell's Old Boys uitshirt 2015-2016

Het Newell's Old Boys uitshirt 2015-2016 is traditioneel overwegend wit met rode en zwarte details. De mouwen zijn aan de bovenkant rood en aan de onderkant zwart. De ronde hals van het NOB voetbalshirt is rood en de 3 Adidas strepen. Het nieuwe Newell's Old Boys uitshirt heeft het logo van de Engelse Hogeschool van Rosario. Hier was oprichter van de club Isaac Newell directeur en voetbalcoach. Een mooie link naar de geschiedenis van de Argentijnse club. Een wit voetbalbroekje met rode streep aan de onderkant en witte voetbalsokken maken het uittenue van Newell's Old Boys compleet.

Het nieuwe Newell's Old Boys voetbalshirt kan je zowel in de thuisversie als in de uitversie vanaf medio september 2015 kopen in de online shop van Subside Sports. Hier kan je de voetbalshirts ook laten bedrukken.

Koop het hier.. en deel hieronder je mening!

Newells -old -boys -thuisshirt -2015-2016

Newells -old -Boys -uitshirt -2015-2016