Newell's Old Boys thuisshirt 2019

De voormalige club van Lionel Messi, Newell's Old Boys, heeft het nieuwe thuisshirt voor 2019 vandaag in samenwerking met Umbro uitgebracht. In dit voetbalshirt spelen de Argentijnen haar thuiswedstrijden in het Estadio Marcelo Bielsa dit seizoen. De in 1903 opgerichte club is ook dit seizoen weer op het hoogste niveau actief en speelt haar wedstrijden dus in de Argentijnse Primera Division. Umbro is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het nieuwe tenue van ''La Lepra.''

Het nieuwe Newell's Old Boys thuisshirt voor 2019 heeft het bekende half-om-half design. De rechterkant van het shirt is rood en de andere kant is zwart. Dit seizoen bevat het tenue ook een all-over graphic print van diamanten. Dit patroon is geïnspireerd door het logo van Umbro dat op de rechter borst staat. De andere borst is uitgerust met het logo van de club uit Rosario. Dit logo is uitgerust met zeven sterren. Verder bevat het shirt een toelopende V-hals in het zwart met een rode lijn. De rechter mouw is rood met een zwarte bies en de andere mouw is zwart met een rode bies. Hoofdsponsor MARQUEZ prijkt verder op het midden van het tenue. De achterkant van het tenue is ook nog uitgerust met een speciaal detail. Hier zijn namelijk de jaartallen verwerkt, waarin de club kampioen is geworden. Het jaar 1974 wordt daarbij uitgelicht. Aan de onderkant van het shirt prijkt nog een print van een lint met daarin de tekst: "Hijos, padres, abuelos y bisabuelos campeones" (Zonen, vaders, grootvaders en overgrootvaders van kampioenen). De hashtag #YoTeViCampeon (Ik zag je als een kampioen) is aan de onderkant van de achterkant van het tenue geprint. Het thuistenue van Newell's Old Boys wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/rode kousen. Check ook het nieuwe uitshirt! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Maxi Rodriguez, Brian Sarmiento, Mauro Formica, Luis Leal en nog meer sterspelers. Helaas kan je dit voetbalshirt vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het exclusief in deze winkel!