Newell's Old Boys voetbalshirts 2023

De Argentijnse voetbalclub Club Atlético Newell's Old Boys (de club waarin Lionel Messi in de jeugd speelde) en kledingsponsor Givova hebben de nieuwe Newell's Old Boys voetbalshirts 2023 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt ''La Lepra'' de Argentijnse Primera Division en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde de club op de elfde plaats in de Argentijnse voetbalcompetitie. Ook dit jaar is Givova weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Newell's Old Boys voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds vorig seizoen.

Newell's Old Boys thuisshirt 2023

Het Newell's Old Boys thuisshirt 2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt bevat het kenmerkende half-om-half design. De rechterkant is rood en de andere kant is zwart. De mouwen zijn ook zwart met aan de onderkant een rode band en de ronde hals is ook in stijl van de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Marcelo Bielsa. Het logo van Givova staat op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor CityCenter Online versiert het midden van het tenue. Op de achterzijde van de voetbalshirts staan de logo's van Hospital Italiano Rosario, Duracril en Multileo. Verder bevatten de voetbalshirts aan de onderkant nog een label met daarin een verwijzing naar het 120 jarig bestaan van de club. De club werd op 3 november 1903 opgericht en viert dit jaar dus een jubileum. Het Newell's Old Boys thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de achterkant een rode band. De kousen zijn zwart en hebben aan de zijkanten een rood vlak.

Newell's Old Boys uitshirt 2023

Het Newell's Old Boys uitshirt 2023 is volledig wit en de V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn in stijl van de clubkleuren: rood/zwart. Verder bevat het voetbalshirt een design van dunne verticale lijnen en zijn in de nek op de achterzijde zeven zwarte sterren verwerkt. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Newell's Old Boys uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met zwarte en rode accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Newell's Old Boys voetbalshirts 2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ditta, Pérez, Reasco, Melanop, Recalde, Méndez, Ferreira en nog meer spelers. De voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de club. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het exclusief in deze winkel! 

Newell's Old Boys thuisshirt 2023

Newells old boys uitshirt 2023