15 februari 2016

New York Red Bulls uitshirt 2016-2017

Het nieuwe New York Red Bulls uitshirt voor 2016 en 2017 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Amerikaanse club. In dit voetbalshirt speelt New York Red Bulls de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2016. De club zal dit seizoen in hetzelfde thuisshirt spelen als vorig seizoen het geval was.

Het nieuwe New York Red Bulls uitshirt 2016 en 2017 is overwegend donker blauw en bevat gele mouwen. De romp van het shirt wordt gekenmerkt door de dunne verticale lijnen. De mouwen worden afgesloten met een blauwe lijn. Op de mouwen staat bovendien de Mls badge in de kleuren blauw en wit. Verder is het shirt uitgerust met een subtiele v-hals met een gele lijn. Bovendien bevat het shirt een gevouwen polo kraag. Op de borst staan de logo's van Adidas en de club en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Red Bull. De zijkanten van het nieuwe New York Red Bulls uitshirt zijn uitgerust met gele Adidas trademark strepen. De binnenkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. Hierin staat het oprichtingsjaar in het geel: 1996. Bovendien staat hier de leus van de club: LOVE. FIGHT. PASSION. GLORY. Op de achterkant van het shirt staat aan de onderkant de naam van de club en aan de bovenkant de naam van de stad waarin de club haar thuiswedstrijden speelt. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van New York Red Bulls. Hierin schitteren sterren als Wright Philips, McCarty en Grella.

Het nieuwe New York Red Bulls voetbalshirt voor 2016 kan je vanaf medio maart kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere MLS voetbalshirts. Inclusief officiƫle bedrukking!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

New -york -red -bulls -voetbalshirt -2016

New -york -red -bulls -detail -2

New -york -red -bulls -detail -1