Vrijwel alle nieuwe voetbalshirts van de Amerikaanse Major League Soccer clubs worden deze week officieel gelanceerd. Vandaag is ook het nieuwe New York Red Bulls thuisshirt officieel gelanceerd door teamkledingsponsor Adidas en de club uit New York. In dit voetbalshirt speelt NY Red Bulls de thuiswedstrijden in de Red Bull Arena gedurende 2015 en 2016. Het thuisshirt van New York Red Bulls is traditioneel een combinatie van wit en rood, welke ook weer terug komen in het nieuwe voetbalshirt. Verder staat het shirt dit jaar vol van symboliek.

Het thuisshirt is overwegend wit met een rode v-hals en rode mouwen. De rode kleur van de mouwen is een verwijzing naar liefde, passie en overwinning, die centraal staan bij de club uit de Amerikaanse metropool. Over de schouders en mouwen lopen witte Adidas trademark strepen. Verder is het nieuwe voetbalshirt van de club voorzien van verschillende details, verwijzend naar de historie van de club en de de stad New York. De achterkant van de kraag bevat het oprichtingsjaar (1996) van de club en is een ode aan de mensen die al vanaf dit jaar bij de club actief zijn. De binnenkant van de kraag bevat ook een tekst, welke hier een verwijzing naar is: ''Our history has brought us here.'' Verder zijn de mouwen voorzien van een speciaal MLS logo, die geheel in stijl zijn van de kleuren van het thuisshirt van de New York Red Bulls. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het rood en de andere borst het logo van de Bulls. Dit logo is lichter dan voorheen, om de spelers beter te laten presteren. Aan de binnenkant van het shirt bevindt zich ook nog een klein details. Ter hoogte van het logo is een klein label opgenomen, waarop het oprichtingsjaar en het huidige jaartal staan. Op het midden van het nieuwe thuisshirt staat het logo van hoofdsponsor Red Bull en aan de onderkant van het shirt staat de naam van de stad met een rode lijn. Dit moet de skyline van New York voorstellen en is bovendien het symbool van de metro in New York.  Daaronder bevindt zich nog een rode band. Het nieuwe New York Red Bulls thuisshirt wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met witte Adidas trademark strepen. Ook de kousen zijn een combinatie van deze kleuren. Check hieronder de foto's van het voetbalshirt van de Amerikaanse club.

Dit voetbalshirt kan je nu kopen in de online voetbalshop van Unisportstore evenals andere voetbalshirts van Amerikaanse Major League Soccer clubs!

Koop het hier.... en geef hieronder je mening!

New York Red Bulls Thuisshirt 2015-2016

Logo New York Red Bulls Shirt

New York Red Bylls Voetbalshirts