De nieuwe voetbalshirts van de New Englands Revolution voor het seizoen 2012 zijn bekend gemaakt. In deze voetbalshirts speelt New England Revolution de Major League Soccer (MLS) wedstrijden gedurende deze periode. Thuishaven van New England Revolution is het Gillette Stadion in Foxborough. Het nieuwe thuisshirt van NER is overwegend navy blauw en bevat verschillende rode details. Zo zijn de zijkanten van het voetbalshirt rood, evenals een vlak over de schouders. In dit vlak staan in het wit de Adidas trademark strepen. Het thuisshirt van New England Revolution bevat een rood/witte V-hals, welke aan de achterkant navy blauw is. Een deel van de mouwen is bovendien wit.

Het shirt van New York Red Bulls bevat het logo van de club op de linkerborst en het logo van teamkledingsponsor Adidas op de rechterborst. Over het mdiden van het shirt staat het logo van hoofdsponsor UnitedHealthcare. De rechtermouw van het shirt bevat een MLS badge.

Het uitshirt van New England Revolution is overwegend wit en bevat navy blauwe Adidas trademark strepen op de schouders. De zijkanten van het shirt zijn rood, evenals een deel van de mouwen. Het thuisshirt van New England Revolution  bevat een rood/witte V-hals, welke aan de achterkant navy blauw is. De logo's van Adidas, de club, de hoofdsponsor en de MLS staan op dezelfde plek als bij het thuisshirt. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van New England Revolution. Deze voetbalshirts kan je binnenkort kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier

New England Revolution voetbalshirts 2012

New England Revolution uitshirt 2012