20 mei 2016

Middlesbrough voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Middlesbrough shirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Adidas en de naar de Premier League gepromoveerde club. In deze nieuwe shirts speelt Middlesbrough de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2016-2017. Middlesbrough werd vorig seizoen kampioen in de Championship, waardoor de club na zeven jaar weer terug is op het hoogste niveau in Engeland. Vandaag lanceerden de club en Adidas tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt. We bespreken beide designs.

Middlesbrough thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Middlesbrough thuisshirt is dit jaar zoals altijd overwegend rood en wordt gekenmerkt door de witte en blauwe accenten. Dit was ook het geval in de shirts van de club in 1995-1996, 1996-1997, 1997-1998 en 1999-2000. De v-hals bevat de drie kleuren van het shirt. Deze is een combinatie van blauw, wit en rood. Bovendien bevat de onderkant van het voetbalshirt een brede diagonale witte band met daaronder een dunnere diagonale blauwe band. Over de mouwen en schouders staan drie Adidas trademark strepen. De rechter borst is uitgerust met het logo van de Duitse kledingsponsor. Adidas is sinds 2009 kledingsponsor van ''Boro''. Vorige week maakten de club en Adidas dat het contract met een aantal seizoenen is verlengd. Hoofdsponsor RAMSDENS versiert het midden van het shirt en het logo van de club versiert de linker borst. Het nieuwe Middlesbrough tenue wordt gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten rode trademark strepen van Adidas. Ook de logo's van de club en Adidas staan hier op. De kousen van het nieuwe Middlesbrough tenue zijn rood met een witte band aan de bovenkant en daarboven drie Adidas strepen.

Middlesborough uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Middlesbrough uitshirt voor 2016-2017 is overwegend navy blauw en bevat een flitsend v-design over de borst. Over de borst lopen namelijk drie strepen in de vorm van een v. Deze banen hebben drie verschillende tinten licht blauw. Deze kleur komt ook terug in de drie strepen van Adidas aan de zijkanten van het shirt en in een streep aan de onderkant van de mouwen. Verder is het uitshirt uitgerust met een v-hals. De logo's van Adidas, de club en Ramsdens staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De logo's van Adidas en de club zijn blauw. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten licht blauwe strepen en aan de onderkant een licht blauwe lijn. De kousen van het uittenue zijn ook licht blauw met navy blauwe details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Middlesborough voetbalshirts voor 2016-2017. Deze tenues zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Ramires, Rohdes, Stuani en Downing in 2016-2017.

Middlesbrough voetbalshirt kopen

Het nieuwe Middlesbrough shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli kopen in de onderstaande shop en vanaf nu al in de clubshop. Wil je het shirt al eerder hebben, stuur ons dan gerust een e-mail en wij kunnen voor je kijken wat we kunnen regelen. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van ongeveer € 90,- en voor kinderen € 75,-. Inclusief de mogelijkheid je shirt te voorzien van de officiële Premier League bedrukking. Hier kan je het shirt laten bedrukken met de naam en het nummer van één van de spelers of een eigen naam en nummer.

Koop het nieuwste Middlesborough shirt vanaf juli in deze shop!

Middlesborough -thuis -shirt -2016-2017
Middlesborough -uit -shirt -2016-2017