14 maart 2011

Mexico uitshirt 2011/2012

Vorig week lieten wij al de nieuwe Mexico thuisshirts voor de seizoenen 2011 en 2012 zien, nu zijn ook de nieuwe Mexico uitshirts officieel bekend gemaakt. Dit weekend werd het Mexicaanse Onder-de-17-team gefotografeerd in de nieuwe voetbalshirts van Mexico. Op 26 en 29 maart zullen beide shirts officieel gedragen worden in de vriendschappelijke wedstrijden tegen Paraguay en Venezuela. Beide shirts zullen bovendien gedragen worden tijdens de Zuid Amerikaanse kampioenschappen, welke komende zomer in Argentinie gehouden worden. Mexico strijdt met Costa Rica, El Salvador en Cuba om een plaats in de kwartfinale van de zogenaamde CONCACAF Gold Cup.

 

 

Dan over naar het nieuwe Mexico uitshirt. Het Mexico uitshirt is opnieuw zwart en bevat in tegenstelling tot het vorige tenue, geen groene accenten. De drie Adidas trademark strepen zijn te vinden ter hoogte van de schouders. Evenals het thuisshirt heeft het uitshirt ook gouden accenten bij de mouwen, aan de zijkanten van het shirt en op de kraag. De kraag ik driehoekig en is zwart/wit met een gouden tintje. Op de rechterborst staat het logo van Adidas en op de linkerborst het logo van de Mexicaanse voetbalbond, welke allebei goud zijn De voetbalbroekjes die bij het uitshirt van Mexico horen zijn zwart met gouden accenten op het midden en de rode Adidas strepen aan de zijkanten. De sokken zijn eveneens zwart/rood. Beide Mexico tenues zijn uiteraard uitgerust met de Adidas Climacool techniek.

Check het filmpje om de shirts in detail te zien. Klik hier voor een uitgebreid assortiment in Mexico merchandising. Koop hier!