Dit is het nieuwe Mexico thuisshirt, welke het land de komende seizoenen draagt. Het shirt is opnieuw geheel in de stijl van de Mexicaanse vlag: Groen/Wit/Rood. Het Mexico shirt is geheel groen en heeft een ronde kraag, waarvan de voorkant rood en is en verder wit. De drie Adidas trademark strepen zijn te vinden ter hoogte van beide schouders van het shirt. De onderkant van de mouwen zijn wit met daarboven een klein rood detail. Op de rechterkant van de borst staat het Adidas logo en op de linkerkant van het logo van de Mexicaanse voetbalbond (FMF). Ook dit shirt van Adidas is uitgerust met de Climacool techniek.

Het voetbalbroekje, dat bij dit Mexico shirt hoort, is wit met rode Adidas trademark strepen aan de zijkant van beide pijpen en gouden details op het midden van het short. Op de linkerpijp staat het logo van de Mexicaanse voetbond in het goud omrand. 

 

 

 

De nieuwe Mexico thuisshirts voor de seizoenen 2011 en 2012 zijn binnenkort beschikbaar hier. Check hier een volledig assortiment in Mexico voetbalmerchandising.