Het nieuwe thuisshirt van het nationale voetbalelftal van Marokko is officieel bekend. In dit shirt speelde Marokko namelijk de eerste wedstrijd voor de Afrika Cup 2012 tegen Tunesie, waarin het overigens verloor. Ook zal Marokko de thuiswedstrijden gedurende de periode 2012/2013 afwerken in dit nieuwe voetbalshirt. Marokko is recentelijk veranderd van teamkledingsponsor. Adidas heeft namelijk PUMA vervangen. Het nieuwe Marokko thuisshirt heeft een vrij simpel design en is overwegend donker rood.

Verder bevat het shirt witte adidas trademark strepen over de schouders, welke op de rond van de mouwen worden afgebroken door een witte lijn. De linkerborst bevat het embleem van de Marokkaanse voetbalbond en de andere borst bevat het logo van Adidas.

Het Marokko tenue 2012-2013 wordt gecompleteerd door een donker rood voetbalbroekje en donker rode kousen met witte details. Check hieronder een foto van het nieuwe tenue van Marokko. Waar je dit shirt kan kopen is ons nog niet bekend! De retro kleding van Marokko kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!


Marokko thuisshirt 2012-2013