Mauritanië voetbalshirts 2022-2023

Dit weekend begint de Afrika Cup in Kameroen! Alle 24 landen hebben de afgelopen maanden nieuwe voetbalshirts gepresenteerd. Ook de nationale voetbalbond van Mauritanië en het Afrikaanse sportmerk AB Sports hebben onlangs de nieuwe Mauritanië voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. Deze tenues draagt het nationale elftal tijdens de Afrika Cup en de periode erna. In de poulefase van het continentale toernooi nemen de ''Lions of Chinguetti'' het op tegen Tunesië, Mali en Gambia in poule F.

Mauritanië thuisshirt 2022-2023

Het Mauritanië thuisshirt 2022-2023 is dit jaar weer geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. Het voetbalshirt is groen en wordt gekenmerkt door de all-over print met de structuur van een boomschors. Op het midden van het tenue bevindt zich een gele band met ditzelfde patroon. Daarnaast is het thuistenue uitgerust met rode accenten. De zijkanten van de hals hebben deze kleur, alsook de band aan de zijkanten van het voetbalshirt. De rechterborst bevat het logo van AB Sport en de linkerborst bevat de badge van de nationale voetbalbond, de FFRIM (Fédération de Football de la République Islamique de Mauritanie). Het Mauritanië thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen.

Mauritanië uitshirts 2022-2023

Het Mauritanië uitshirt 2022-2023 is wit en heeft grofweg hetzelfde template als het thuistenue. Dit voetbalshirt bevat dezelfde all-over print en bevat over het midden een verticale groene en rode band. Deze kleurencombinatie komen ook terug in de biesjes en de ronde hals. Het logo van AB Sport prijkt in het rood op de rechterborst en de badge van de voetbalbond op de linkerborst. In de band aan de onderkant van de mouwen zijn de initialen van de voetbalbond verwerkt. Dit uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene en rode band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Mauritanië draagt in sommige uitwedstrijden het 3e shirt. Het Mauritanië 3e shirt 2022-2023 is volledig grijs met een all-over print, die net wat anders is dan op het thuis- en uittenue. Ter hoogte van de linker onderkant bevindt zich een patroon van opvallende geometrische vormen in het geel. Dit is ook de kleur van de band aan de zijkanten van het voetbalshirt en de V-hals. Het logo van kledingsponsor AB Sport op de rechterborst is ook geel. Het tenue wordt gecompleteerd door een grijs broekje met gele accenten en grijze kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Mauritanië voetbalshirts 2022-2023, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kamara, Moulaye Ah, Ba, Camara, Niass, Diakité en nog meer spelers. Helaas kun je de Mauritanië voetbalshirts 2022-2023 nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere merchandising van het land? Check het in deze winkel! 

Mauritanië thuisshirt 2022-2023

Mauritanië uitshirt 2022-2023

Mauritanië 3e shirt 2022-2023