Mauritanië voetbalshirt 2023-2024

De nationale voetbalbond van Mauritanië en kledingsponsor AB Sport hebben inmiddels ook de nieuwe Mauritanië voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt het nationale elftal van Mauritanië de interlands in de periode 2023-2024. Deze tenues worden ook gedragen tijdens de Afrika Cup, welke van 13 januari tot 11 februari plaats vindt in Ivoorkust. In de poulefase speelt het land tegen Algerije, Burkina Faso en Angola.

Mauritanië thuisshirt 2023-2024

Het Mauritanië thuisshirt 2023-2024 is volledig groen en wordt gekenmerkt door de gele lijnen met een druppelend effect ter hoogte van de linkerborst, geïnspireerd door de klauwen van een leeuw, verwijzend naar de bijnaam van het nationale voetbalelftal: Lions of Chinguetti. Het voetbalshirt heeft een ronde hals met een subtiele gele lijn, welke ook weer terug komt aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van ABSport en de linkerborst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de Fédération de football de la République islamique de Mauritanie (FFRIM). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene sokken met gele accenten.

Mauritanië uitshirt 2023-2024

Het Mauritanië uitshirt 2023-2024 is wit en wordt gekenmerkt door de print van de grenzen van het land rondom het logo van de voetbalbond. De v-hals is in stijl van de kleuren van de nationale vlag: groen/rood. De band aan de onderkant van de mouwen is groen en aan de onderkant bevindt zich een rode lijn. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken met groene accenten.

De Mauritanië voetbalshirts van ABSport kun je vooralsnog nergens bestellen. Wil je het nationale elftal aanmoedigen in een goedkoop t-shirt? Check het dan in de onderstaande fanshop!

Mauritanië voetbalshirt 2023-2024
Mauritanië voetbalshirt 2023-2024