Guinee Bissau voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Guinea-Bissau en kledingsponsor Guisport hebben afgelopen week de nieuwe Guinea-Bissau voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues spelen de ''Djurtus'' de Afrika Cup 2022 wedstrijden en andere interlands in de periode 2022-2023. Guinee-Bissau neemt het in de Afrika Cup dit jaar in poule D op tegen Nigeria, Egypte en Soedan. Guinea Bissau draagt tijdens het toernooi maar liefst vier verschillende voetbalshirts.

Guinea Bissau thuisshirt 2022-2023

Het Guinea-Bissau thuisshirt 2022-2023 is dit jaar rood en bevat ter hoogte van de zijkanten van het voetbalshirt een verticale band. In deze verticale band zijn rode, zwarte en gele ruiten verwerkt. Dit betreft de zogenaamde ''Pano di Pinte'' print, welke geïnspireerd is door de klederdracht in het land en de kleuren heeft van de nationale vlag. Het Guinea-Bissau thuistenue heeft verder een V-hals. Op de rechterborst prijkt het logo van het lokale sportmerk Guisport en de andere borst bevat het logo van de nationale voetbalbond, de Federação de Futebol da Guiné-Bissau (FFGB). Het thuistenue van Guinea-Bissau wordt compleet gemaakt door een rood broekje met dezelfde print als op het voetbalshirt. De kousen zijn rood en bevatten een horizontale gele en groene lijn.

Guinea Bissau uitshirts 2022-2023

Het Guinea-Bissau uitshirt 2022-2023 is groen en bevat aan de onderkant kleine vierkanten met daarin weer gele en rode ruiten. Ook dit betreft weer de Pano di Pinte print. Subtiele details van deze print bevinden zich ook op de bovenzijde van het tenue. Het uittenue is uitgerust met een polokraag en de logo's van de voetbalbond en Guisport staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen. De Guinea-Bissau 3e shirt is geel met dunne rode pintstripes. Tussen deze strepen is ook weer de Pano di Pinte print. Dit tenue bevat een rode V-hals. De broekjes en kousen van het derde tenue zijn ook geel. Last but not least draagt het nationale elftal nog een vierde voetbalshirt. Het Guinee-Bissau 4e voetbalshirt is wit en bevat net onder de borst de Pano di Pinte print van gele en rode ruiten op een grijze achtergrond. Naar het midden van het tenue vervaagt deze print. Dit voetbalshirt bevat een ronde witte hals met een zwarte achterkant. De broekjes zijn wit en de kousen zijn ook wit met een rode en groene lijn.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Guinee Bissau voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Samba Baldé, Brito Silva, Medes, Cassamá, Pelé en nog meer spelers. Vooralsnog kun je deze tenues nergens bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts van het land? Check het dan in deze fanshop! 

Guinee Bissau thuisshirt 2022-2023

Guinee Bissau uitshirt 2021-2022

Guinee-Bissau 3e shirt 2022-2023

Guinee Bissau 4e shirt 2022-2023