Equatoriaal-Guinea voetbalshirts 2022-2023

De Afrika Cup gaat dit weekend van start! Het toernooi staat weer garant voor een aantal opvallende voetbalshirts! Vrijwel ieder land dat aan het toernooi deelneemt heeft in samenwerking met haar kledingsponsor een nieuw tenue gepresenteerd. Equatoriaal-Guinea heeft dat in samenwerking met Errea gedaan. In deze nieuwe tenues speelt het nationale voetbalelftal van Equatoriaal-Guinea niet alleen de Afrika Cup 2022 wedstrijden, maar ook de andere interlands in 2022-2023. Tijdens het toernooi neemt '' Nzalang Nacional'' het in poule E op tegen Algerije, Sierra Leone en Ivoorkust.

Equatoriaal Guinea thuisshirt 2022-2023

Het Equatoriaal-Guinea thuisshirt 2022-2023 is wit met rode details. De rode details komen met name terug in de diagonale strepen op de rechteronderzijde en de linker bovenkant van het tenue. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood. Op de rechterborst prijkt het logo van Errea in het rood en de linkerborst bevat de badge van de voetbalbond, de Federación Ecuatoguineana de Fútbol (FeGuiFut). Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en witte kousen.

Equatoriaal Guinea uitshirt 2022-2023

Het Equatoriaal-Guinea uitshirt 2022-2023 is overwegend rood en bevat een design van donkerblauwe driehoeken op de voorzijde van het tenue. In deze driehoeken is een brushed effect verwerkt. Het uittenue heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Het tenue bevat namelijk een ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen is wit. De logo's van Errea en de FeGuiFut staan op dezelfde plek als op het thuistenue en dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en rode kousen. Het Equatoriaal Guinea 3e shirt is geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land en de kleuren van het logo van de voetbalbond. De basiskleur van het voetbalshirt is blauw en ter hoogte van de rechter bovenkant en de linker onderkant bevinden zich dunne, verticale witte lijnen. De mouwen worden afgesloten door een groene band en de ronde hals is rood. Ook de broekjes en de kousen van dit tenue zijn blauw met rode en witte details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Equatoriaal-Guina voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Nsue, Balboa, Obiang, Akapo, Salvador, Ganet, Miranda en nog meer spelers. Helaas kun je deze voetbalshirts vooralsnog nergens bestellen. Check andere merchandising van het land in deze SHOP! 

Equatoriaal Guinea thuisshirt 2022-2023

Equatoriaal Guinea uitshirt 2022-2023

Equatoriaal Guinea 3e shirt 2022-2023