Soedan voetbalshirts 2022-2023

Ook het nationale voetbalelftal van Soedan draagt tijdens de Afrika Cup nieuwe voetbalshirts. Soedan neemt het tijdens het toernooi in poule D op tegen Nigeria, Egypte en Guinee-Bissau in groep D. In de nieuwe tenues speelt Soedan ook de andere interlands in de periode 2022-2023. Lang leek het er op dat Soedan in voetbalshirts van het lokale sportmerk Solo Sport zou gaan spelen, maar in de eerste wedstrijd tegen Guinea Bissau trad het Afrikaanse land aan in voetbalshirts van adidas. Zowel het thuisshirt als uitshirt van het Soedanese voetbalelftal hebben een standaard adidas teamwear template.

Soedan thuisshirt 2022-2023

Soedan droeg in de eerste wedstrijd tegen Guinea Bissau twee verschillende thuisshirts. In de eerste helft trad het team aan in een voetbalshirt met het adidas TIRO13 template en in de tweede helft droeg het elftal een voetbalshirt met het TIRO17 template. Het voetbalshirt dat in de eerste helft gedragen werd is volledig rood met aan de zijkanten een diagonaal vlak, welke ook doorloopt over de mouwen. De adidas strepen op de schouders zijn ook wit, evenals de V-hals. Op de borst staan de logo's van adidas en de nationale voetbalbond. Het tenue dat in de tweede helft gedragen werd, was volledig rood met een witte V-hals en witte adidas strepen aan de zijkanten. De broekjes en de kousen van het Soedan thuistenue zijn ook volledig rood met witte adidas trademark strepen.

Soedan uitshirt 2022-2023

Het Soedan uitshirt 2022-2023 heeft het 9 jaar oude adidas Toque 13 template. Dit voetbalshirt is wit met ter hoogte van de borst een zigzagbaan. Boven deze band is het voetbalshirt rood. Het uittenue van Soedan bevat verder een witte V-hals en witte adidas trademark strepen over de mouwen. De logo's van adidas en de SFA (Sudan Football Association) staan op de borst. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode adidas strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de adidas Soedan voetbalshirts 2022-2023, welke gedragen worden door spelers als Hamed, Osman Tahir, Alagab, Abdalla en nog meer spelers. De Soedan voetbalshirts kun je nergens bestellen. Ben je op zoek naar andere Africa Cup voetbalshirts? Check het dan in deze fanshop! 

Soedan thuisshirt 2022-2023

Soedan uitshirt 2022-2023