Mauritanië voetbalshirts 2019-2021

De nieuwe Mauritanië voetbalshirts voor de periode 2019-2021 zijn deze week officieel gelanceerd door de nieuwe kledingsponsor AB Sport en de voetbalbond. In deze tenues speelt het nationale elftal onder andere de wedstrijden in de Afrika Cup. Het Afrikaanse land neemt voor het eerst in de geschiedenis deel aan de Afrika Cup en neemt het in E op tegen Tunesië, Mali en Angola. Check hier zowel de details van het nieuwe thuisshirt als uitshirt.

Mauritanië thuisshirt 2019-2021

Het thuisshirt van Mauritanië staat bijna letterlijk in vuur en vlam. Het voetbalshirt is groen en wordt gekenmerkt door de print van gele vlammen aan de onderkant van het shirt. Deze print loopt ongeveer tot de borst en vervaagt hoe hoger. De bies aan de onderkant van de mouwen is rood en bevat ook een print van vlammen. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een witte band. Op de rechterborst prijkt het logo van het Marokkaanse sportmerk AB Sport. Met het merk is een deal voor de duur van twee seizoenen overeengekomen. De andere borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond van Mauritanië, de Football Federation of the Islamic Republic of Mauritania (FFRIM). Het tenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen.

Mauritanië uitshirt 2019-2021

Het uitshirt van Mauritanië is dit jaar geheel wit en bevat een all-over print van geometrische vormen, geïnspireerd door de rijke historie van het land. De bies aan de onderkant van de mouwen is groen en bevat ook een all-over print. Het uittenue van Mauritanië is ook uitgerust met een ronde hals en de achterkant van de hals bevat een groene band. De logo's van de voetbalbond en AB Sport staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met groene accenten.

De nieuwe Mauritanië voetbalshirts voor 2019-2021 kun je vooralsnog nergens bestellen. Ben je fan van het nationale elftal en wil je het land aanmoedigen? Check dan goedkope t-shirts in deze winkel!