De Mali voetbalshirts voor de jaren 2012 en 2013 zijn officieel bekend gemaakt. In deze voetbalshirts speelt het nationale voetbalelftal Mali de wedstrijden om de Afrika Cup in 2012. Het Afrikaanse land strijdt in poule D met Botswana, Ghana en gastland Guinea om een plaats in de volgende ronde. De Mali shirts zijn door de voetbalbond van Mali en teamkledingsponsor Airness deze week bekend gemaakt. Het Mali thuisshirt is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de groene, gele en rode baan over de borst en de mouwen. Deze banen zijn gebaseerd op het design van de vlag van Mali. Deze wordt namelijk gekenmerkt door de groene, gele en rode verticale banen.

Het voetbalshirt van Mali heeft een kleine rood/gele V-hals. Daaronder staat het logo van teamkledingsponsor Airness en op de linkerborst is het logo van de Malinese voetbalbond te vinden. Het uitshirt heeft hetzelfde design als het thuisshirt van Mali. Echter deze is overwegend wit en heeft een rood-witte V-hals. Verder is alles hetzelfde. Check hieronder de foto's van de nieuwe Mali voetbalshirts.

Alle voetbalshirts van de teams die meedoen aan de Afrika Cup 2012 kan je kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!

Mali voetbalshirts 2012-2013

Mali voetbalshirts 2012