8 oktober 2014

Malawi voetbalshirts 2014-2015

De nieuwe voetbalshirts van Malawi voor het seizoen 2014-2015 zijn officieel gepresenteerd onder het mom van "Heart and Soul". De shirt worden gedragen tijdens de kwalificatieronde voor de Afrika Cup in 2015. De shirt vloeien voort uit het nieuwe contract met kledingsponsor Umbro. Het contract tussen de "Football Association Malawi" en PUMA werd ontbonden. Gisteren zijn de voetbalshirts officieel gepresenteerd door kledingsponsor Umbro en de voetbalbond van Malawi. Het Malawi thuisshirt 2014-2015 is overwegend rood en showt een unieke kleurencombinatie. Het shirt laat ook zwarte en groene details zien. Deze kleuren komen in een combinatie naar voren op de klassieke crew neck. Deze combinatie van rood, zwart en groen komt ook naar voren aan de uiteinden van de mouwen. De linkerborst van het Malawi thuisshirt wordt versierd met het logo van de "Football Association Malawi", terwijl de rechterborst versierd is met het logo van kledingsponsor Umbro. Het thuistenue 2014-2015 van Malawi wordt gecomplementeerd door een rood short met groene accenten en zwarte kousen.

Het uitshirt van Malawi is overwegend groen. Het uitshirt van het land uit Afrika wordt versierd met rode en zwarte details. Deze details komen ook terug rond de crew neck en aan de uiteinden van de mouwen. De linkerborst wordt versierd met het logo van de "Football Association Malawi" en de rechterborst met het logo van Umbro. Check hieronder foto's van de nieuwe voetbalshirts. Het grootste assortiment voetbalshirts vind je in de online voetbalshop van Subside Sports, inclusief officiële printing van sterspelers.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!

Onze mening 🍵 : De voetbalshirts van Malawi hebben net als de andere Umbro voetbalshirts in het seizoen 2014-2015 een zeer klassiek uiterlijk. Complimenten voor Umbro. Zij zijn op de goede weg. Dit zagen we al eerder bij de voetbalshirts van Everton. Wel had Umbro op de Malawi shirts wat meer details kunnen laten terugkomen! 

Malawi Voetbalshirts 2014-2015 (4)

Malawi Voetbalshirts 2014-2015 2

Malawi Voetbalshirts 2014-2015 3 (1)

 Bron foto's: footyheadlines.com