Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2019-2020

FILA, we komen het merk niet meer zo vaak tegen in het voetbal. Als lifestyle merk is het tegenwoordig hot en dat kan ook zomaar eens van betrekking zijn op de nieuwe voetbalshirts van Maccabi Tel Aviv. FILA is namelijk vanaf dit seizoen kledingsponsor van Maccabi Tel Aviv en lanceerde vandaag de nieuwe tenues. In deze voetbalshirts speelt de kampioen van Israel de wedstrijden in de Israelische Ha'Al competitie, de beker en in Europa gedurende 2019-2020. Check de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt.

Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Maccabi Tel Aviv thuisshirt heeft qua template wat weg van het nieuwe Barcelona voetbalshirt, maar is gebaseerd op het tenue van het seizoen 1995-1996. Dit is het seizoen waarin de club kampioen werd en de beker won. Het tenue wordt gekenmerkt door het zogenaamde schaakbord design. De body van het tenue bevat namelijk blauwe en gele vlakken. De mouwen zijn geel en worden afgesloten door een blauwe en navy blauwe lijn. Deze kleuren komen ook weer terug in de ronde hals. De logo's van FILA en de club staan op de borst. Boven het logo van Maccabi staan vier sterren. Deze verwijzen naar de 22 kampioenschappen. Op het midden van het tenue prijkt sponsor PenguinPickUp, dat sinds 2018 hoofdsponsor is van de Israëlieten. De achterkant van het shirt bevat in de nek nog een speciale tekst: ''Respect all, fear none.'' Op de achterkant van de voetbalshirt staan ook de logo's van HISENSE en NIVEA. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe/gele kousen.

Maccabi Tel Aviv uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het nieuwe Maccabi Tel Aviv uitshirt voor 2019-2020 heeft veel weg van het voetbalshirt van Boca Juniors. Deze is blauw en wordt gekenmerkt door de brede, gele, horizontale band over de borst. De gele details komen ook weer terug in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De club heeft ook nog een 3e shirt of alternatief uitshirt. Deze is wit en is uitgerust met dunne, verticale, gouden pinstripes. Ook de klassieke polokraag bevat deze strepen. Deze kleuren zijn een ode aan de nieuwe kledingsponsor FILA. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met gouden details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Maccabi Tel Aviv tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Yeini, Atar, Schechter, Atzili, Golasa en nog meer spelers. Ben je op zoek naar een t-shirt of hoodie om de club mee aan te moedigen? Bestel het exclusief in deze winkel!

Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2019-2020