Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2021-2022

De Israelische voetbalclub Maccabi Tel Aviv en kledingsponsor FILA hebben de nieuwe Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt Maccabi Tel Aviv de Ligat Ha'Al en bekerwedstrijden in 2021-2022. FILA is momenteel de kledingsponsor van de club uit Israel. Het sportmerk is van geen één andere profclub de kledingsponsor.

Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2021-2022

Het Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geheel geel en bevat een design van vierkanten over de body van het tenue. De helft van deze vierkanten zijn uitgerust met een speciaal patroon van dunne stippen. Het Maccabi Tel Aviv thuistenue 2021-2022 heeft dit jaar een brede, donkerblauwe V-hals, waarin een subtiele gele lijn is verwerkt. Dit is ook het design van de band aan de onderkant van de mouwen. Hoofdsponsor ISREAL Canada prijkt op het midden van het tenue in het donkerblauw en het logo van FILA versiert de rechterborst. De linkerborst bevat de badge van de club, inclusief vier sterren. Deze sterren verwijzen naar de 23 landskampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Israël een ster aan het logo worden toegevoegd. De achterkant van het tenue bevat de logo's van twee andere sponsors: Hisense & NIVEA Men. In de nek is de leus van de club verwerkt: 100% Maccabi. Het Maccabi Tel Aviv thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een geel broekje met aan de zijkanten blauwe details. Ook de band aan de onderkant van het broekje bevat een blauwe band. De kousen van het thuistenue zijn overwegend geel.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Cohen, Guerrero, Saborit, Shahar, Shechter, Blackman en nog meer spelers. De nieuwe Maccabi Tel Aviv voetbalshirts kun je alleen bestellen in de webshop van de club, Ben je op zoek naar een t-shirt of hoodie om de club mee aan te moedigen? Bestel het exclusief in deze winkel!

Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2021-2022