Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2020-2021

De Israelische kampioen Maccabi Tel Aviv heeft in samenwerking met kledingsponsor FILA het nieuwe Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2020-2021 gelanceerd met de leus: ''Aim for the Stars.'' In dit nieuwe tenue speelt de club uit Tel Aviv de Ligat Ha'Al en Europese thuiswedstrijden in het Bloomfieldstadion gedurende 2020-21. Sinds de zomer van 2019 is FILA kledingsponsor van de Israelieten en ook dit seizoen is het sportmerk verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisenue van ‘’De Gelen.’’

Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2020-2021

Het Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen weer overwegend geel en wordt gekenmerkt door de brede blauwe band over het midden van het voetbalshirt. Verder bevat het tenue een combinatie van een diagonale en rechte hals. Deze is geel met twee dunne blauwe lijnen. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst prijkt het logo van FILA en de andere borst is uitgerust met het clublogo. Boven het logo staan vier sterren, welke verwijzen naar de 23 landskampioenschappen van de club. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de leus van de supporters: ‘’100% Maccabi.’’ Bovendien bevat het voetbalshirt de logo’s van verschillende sponsoren: PenguinPickUp, Hisense en Nivea Men. Het voetbalbroekje van het Maccabi Tel Aviv thuistenue is blauw met een gele taping aan de zijkanten. De kousen zijn aan de bovenkant blauw en lopen ter hoogte van het midden middels een design van dunne strepen over in het geel. 

Maccabi Tel Aviv 3e voetbalshirt 2020-2021

Het Maccabi Tel Aviv 3e voetbalshirt voor 2020-2021 is dit jaar wit en bevat een design van dunne, paarse pinstripes over het gehele tenue. Daarnaast is het voetbalshirt ook uitgerust met gouden accenten. De polokraag bevat twee subtiele lijnen en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van kledingsponsor FILA op de rechterborst is goud. Alle logo’s en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met paarse en gouden accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Maccabi Tel Aviv voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Atzili, Micha, Shechter, Golasa, Cohen en andere spelers.

De nieuwe Maccabi Tel Aviv voetbalshirts kun je alleen bestellen in de webshop van de club, Ben je op zoek naar een t-shirt of hoodie om de club mee aan te moedigen? Bestel het exclusief in deze winkel!

Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2020-2021

Maccabi Tel Aviv 3e voetbalshirt 2020-2021