15 juni 2016

Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Maccabi Tel Aviv shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Adidas en de club uit Israel onder het motto ''ONE LIFE, ONE TEAM.'' In deze voetbalshirts speelt Maccabi Tel Aviv de Ha'al competitiewedstrijden en Europa League wedstrijden in het Bloomfieldstadion gedurende 2016-2017. Maccabi Tel Aviv was in een lange strijd om het kampioenschap verwikkeld met Hapoel Beer Sheva, waarbij de laatste club aan het langste eind trok. Hierdoor speelt Maccabi Tel Aviv komend seizoen in de Europa League. Vandaag werd het nieuwe thuisshirt van de club gelanceerd, wat we hieronder bespreken.

Maccabi Tel Aviv thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Maccabi Tel Aviv thuisshirt voor 2016-2017 is overwegend geel en wordt met blauwe accenten. Allereerst wordt het shirt gekenmerkt door de blauwe horizontale baan over de borst. Deze baan wordt aan de bovenkant en onderkant geflankeerd door dunnere witte banen. Verder bevatten de schouders van het shirt een blauw vlak. In dit vlak zijn de gele trademark strepen van Adidas verwerkt. Bovendien is het Maccabi Tel Aviv thuisshirt uitgerust met een v-hals. De rechter borst bevat het logo van Adidas in het blauw. De Duitse kledingsponsor is sinds 2014 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1998-2001. Het shirt bevat geen shirtsponsor, maar UNICEF is wel als partner van de club aanwezig op de shirts van de club uit Israel. De linker borst is uitgerust met het logo van de in 1906 opgerichte club. Boven het logo van de club prijken vier gouden sterren. Twee van deze sterren verwijzen naar de 21 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Israel een ster aan het logo van de club worden toegevoegd. De andere twee sterren verwijzen naar het winnen van de Aziatische Champions League in 1969 en 1971. Het nieuwe Maccabi Tel Aviv thuistenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe trademark strepen van Adidas. Ook de logo's van de club en Adidas zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn bijna geheel geel met aan de bovenkant een blauwe band. Op de kousen staan bovendien de initialen van de club. Check hieronder de foto's van de nieuwe thuisshirts en tenues van de club waar Peter Bosz vorig seizoen aan het roer stond. Deze nieuwe tenues zijn door Adidas uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check nu ook het nieuwe Maccabi Tel Aviv uitshirt voor 2016-2017.

Maccabi Tel Aviv voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van Maccabi Tel Aviv zijn vooralsnog alleen te koop in de clubshop van Maccabi Tel Aviv. Mochten deze binnenkort ergens te koop zijn ergens anders, dan hebben wij weer nieuws! Check in de onderstaande shop andere shirts voor 2016-2017 en check daar ook het speciale fan shirt van Maccabi Tel Aviv!

Koop je Tel Aviv shirt in deze SHOP!

Maccabi -tel -aviv -shirt -2016-2017