Het nieuwe Maccabi Tel Aviv uitshirt voor 2016-2017 is officieel bekend gemaakt door de club uit Israel en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt speelt Maccabi Tel Aviv de uitwedstrijden in de nationale competitie en in Europa gedurende 2016-2017. Maccabi Tel Aviv is afgelopen seizoen op een tweede plaats geëindigd in de Israelische competitie en speelt daardoor in de Europa League. Het nieuwe uitshirt werd gelanceerd onder de speciale campagne: ''ONE LIFE, ONE TEAM.''. We bespreken het design van het nieuwe voetbalshirt van de club waar Peter Bosz vorig seizoen trainer was en momenteel Shota Arveladze de scepter zwaait hieronder.

Maccabi Tel Aviv uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Maccabi Tel Aviv shirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de drie flitsende v-banen over de borst. Deze banen hebben verschillende tinten blauw. Verder is het shirt uitgerust met gele accenten, waardoor het shirt geheel in stijl is van de clubkleuren van de in 1906 opgerichte club. Deze gele details komen terug in de Adidas strepen over de schouders en mouwen en in het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst. Adidas en de club zijn sinds 2014 aan elkaar verbonden en eerder was het merk al kledingsponsor in de periode 1998-2001. De linker borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Bloomfield Stadium.  Boven het logo van de club prijken vier gouden sterren. Twee van deze sterren verwijzen naar de 21 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Israel een ster aan het logo van de club worden toegevoegd. De andere twee sterren verwijzen naar het winnen van de Aziatische Champions League in 1969 en 1971. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals. De nieuwe tenues van Maccabi Tel Aviv worden gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met gele details. Ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie. Zoals alle tenues van Adidas zijn de nieuwe tenues van de club uit Israel uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Maccabi Tel Aviv thuisshirt voor 2016-2017!

Maccabi Tel Aviv voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van Maccabi Tel Aviv zijn vooralsnog alleen te koop in de clubshop van Maccabi Tel Aviv. Mochten deze binnenkort ergens te koop zijn ergens anders, dan hebben wij weer nieuws! Check in de onderstaande shop andere shirts voor 2016-2017 en check daar ook het speciale fan shirt van Maccabi Tel Aviv!

Koop je Tel Aviv shirt in deze SHOP!

Maccabi -tel -aviv -shirt -2016-2017