28 augustus 2015

Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2015-2016

Ook de nieuwe voetbalshirts van Maccabi Tel Aviv zijn inmiddels officieel gelanceerd door de club uit Israel en kledingsponsor Adidas. In deze voetbalshirts speelt Maccabi Tel Aviv de wedstrijden in de competitie van Israel en in de Champions League gedurende 2015-2016. Maccabi Tel Aviv strijdt met Chelsea, FC Porto en Dinamo Kiev in poule G van de Champions League dit seizoen. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Bloomfield Stadion in Tel Aviv en Adidas is kledingsponsor van de club uit Israel. In dit blog bespreken we het design van het nieuwe Maccabi Tel Aviv thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016.

Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door het half bij half design en is dus verdeeld in twee verticale vlakken. Het rechter vlak is blauw en het linker vlak is geel. Verder is het shirt voorzien van gele mouwen en komen er verschillende blauwe accenten terug in het shirt. Zo bevat het voetbalshirt van Maccabi Tel Aviv aan de onderkant van de mouwen een blauwe band. Ook de Adidas strepen over de schouders en mouwen zijn blauw. Bovendien bevat de v-hals van het voetbalshirt van Maccabi Tel Aviv blauwe details. Verder is de rechter borst uitgerust met het logo van de club. Boven dit logo staan vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 20 gewonnen kampioenschappen. Per vijf kampioenschappen mag je in Israel een ster boven het logo plaatsen. De andere borst bevat het logo van Adidas in het geel. Op de voorkant van het Maccabi Tel Aviv voetbalshirt staat ?Unicef als shirtsponsor. Het nieuwe Maccabi Tel Aviv thuistenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met blauwe details en gele kousen met blauwe details.

Maccabi Tel Aviv uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Maccabi Tel Aviv uitshirt 2015-2016 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in verschillende tinten blauw over het shirt. Ook dit voetbalshirt bevat gele accenten, welke terug komen in de blauwe band met gele stippen aan de onderkant van de mouwen en aan de onderkant van het shirt. In deze banen is de Adidas Climacool of Climalite technologie verwerkt, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van vocht. Op de borst staan de logo's van de club en Adidas en ook de v-hals bevat weer gele accenten. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een blauw short met gele accenten en blauwe kousen met gele details. Check hieronder de foto's van beide nieuwe Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2015-2016.

Helaas weten wij momenteel niet of de Maccabi Tel Aviv voetbalshirts ergens te koop zijn! Mocht dit wel het geval zijn, dan hebben wij weer nieuws. Alle nieuwe voetbalshirts van Champions League clubs check je in ieder geval bij Subside Sports!

MAccabi -Tel -Aviv -thuisshirt -2015-2016
Maccabi -tel -aviv -uitshirt -2015-2016

Bron foto's: Maccabi Tel Aviv Instagram