Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2023-2024

Maccabi Tel Aviv en kledingsponsor Fila hebben de nieuwe Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club uit Tel Aviv de wedstrijden in de Israeli Premier League, de beker en in Europa gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde de club op de derde plaats in de nationale competitie. Ook dit jaar is FILA weer de producent van de Maccabi Tel Aviv voetbalshirts. Deze functie heeft het sportmerk sinds het seizoen 2019-2020. Israel Canada is sinds het seizoen 2021-2022 de shirtsponsor van Maccabi Tel Aviv.

Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2023-2024 

Het Maccabi Tel Aviv thuisshirt 2023-2024 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is geel en bevat een blauwe, ronde hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen, de banen op de zijkanten en op de schouders zijn blauw. Alle sponsorlogo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van FILA, de linkerborst het clublogo en hoofdsponsor ISRAEL CANADA versiert het midden van het voetbalshirt. CARGO staat op de achterkant. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en gele kousen met contrasterende accenten.

Maccabi Tel Aviv uitshirt 2023-2024

Het Maccabi Tel Aviv uitshirt 2023-2024 is blauw en bevat een design van dunne, verticale lijnen. Tussen deze lijnen is ook een print van ruiten verwerkt. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een design van dunne, gele lijnen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gele accenten. Tijdens een aantal uitwedstrijden draagt Maccabi Tel Aviv het alternatieve uitshirt. Het Maccabi Tel Aviv 3e voetbalshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit voetbalshirt is wit met een gele, ronde hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is geel. Bovendien bevat dit voetbalshirt een design van krijtstrepen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met gele details.

De nieuwe Maccabi Tel Aviv voetbalshirts kun je alleen bestellen in de webshop van de club, Ben je op zoek naar een t-shirt of hoodie om de club mee aan te moedigen? Bestel het exclusief in deze winkel!

Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2023-2024
Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2023-2024
Maccabi Tel Aviv voetbalshirts 2023-2024