14 juli 2017

Levante voetbalshirts 2017-2018

De Spaanse promovendus Levante CF en kledingsponsor Macron hebben de nieuwe tenues voor 2017-2018 gelanceerd. Levante werd afgelopen seizoen kampioen in de Segunda Division van Spanje, waardoor het na een jaar van afwezigheid promoveerde naar de Primera Division. In de nieuwe voetbalshirts speelt de club de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2017-2018. De club en Macron lanceerden tegelijkertijd een nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor de Spaanse club. Check hieronder de details van de nieuwe shirts van de Spaanse club.

Levante thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Levante thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de twee brede rode en één brede blauwe, verticale baan over de voorkant van het shirt. De mouwen van het shirt zijn rood met een blauwe bies. Verder bevat het shirt weinig opvallende details. Het logo van Macron prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk zijn te vinden op de mouwen. Het Italiaanse sportmerk verzorgt sinds 2016-2017 de tenues en trainingskleding van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadi Ciutat de València. Op de linker borst prijkt het logo van de Spaanse club en de achterkant van het shirt bevat het logo van één van de voorgangers van de club: ''"Gimnastico FC.'' In 1939 fuseerde deze club met Levante FC.

Levante uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Levante UD heeft een echt retro design. Dit shirt bevat twee brede witte banen met in het midden een verticale zwarte baan. Verder bevat het shirt een y-hals met een gevouwen kraag in het zwart/wit. De mouwen zijn ook zwart/wit en worden afgesloten door een zwarte bies. De logo's van Macron en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/witte kousen.

Levante 3e shirt 2017-2018

Het 3e shirt van Levante is het meest opvallende shirt. Dit shirt is namelijk roze met diagonale strepen over het gehele shirt. De kleur roze is door de club en Macron gekozen om het bewustzijn rondom kanker te vergroten. Dit shirt bevat ook zwarte details, welke te vinden zijn in de v-hals, de bies aan de onderkant van de mouwen en in de logo's van de club en de kledingsponsor. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een roze broekje en roze kousen.

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door Roger Marti, Verza, Ruben Garcia en andere sterspelers. Alle nieuwe La Liga voetbalshirts scoor je vanaf nu IN DEZE SHOP!