11 oktober 2016

Levante Senyera voetbalshirt 2016-2017

Levante heeft een nieuwe shirt gelanceerd in samenwerking met kledingsponsor Macron. Dit shirt staat geheel in het teken van La Senyera, wat onder andere de vlag is van de regio Valencia. UD Levante speelt haar thuiswedstrijden in het Estadi Ciutat de València in Valencia. In dit nieuwe shirt speelt de club een aantal uitwedstrijden in de Segunda Division gedurende 2016-2017. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe shirt van ''Las Granotas''

Levante Senyera tenue 2016-2017

Het nieuwe Levante UD Senyera shirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de gele en rode banen over het shirt. Hiermee is het nieuwe voetbalshirt geheel in stijl van de kleuren van de Senyera. Dit betekent dat het shirt verticale rode en gele banen bevat. Bovendien is het nieuwe voetbalshirt van Levante uitgerust met een blauwe baan over de schouders en mouwen. Deze kleur komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en de opstaande kraag. Verder is het nieuwe shirt van Levante uitgerust met een henley collar in het rood. De rechter borst bevat het logo van het Italiaanse sportmerk Macron, terwijl de trademark tekens van het merk op de schouders en mouwen staan. Macron en de Spaanse club maakten begin van deze zomer bekend dat het Italiaanse sportmerk voor tenminste drie jaar de kledingsponsor is van de Spanjaarden. Verder is de achterkant van het nieuwe tenue uitgerust met de naam van de club. Het nieuwe Senyera tenue van Levante wordt gecompleteerd door een overwegend blauw voetbalbroekje en rood/gele kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe UD Levante tenue.  Eerder deze zomer werden de andere voetbalshirts van Levante voor 2016-2017 gelanceerd.

Zoals alle tenues van Macron zijn de trikots van Levante uitgerust met de mPerformance technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In dit nieuwe shirt schitteren vanaf nu steren als Nogales, Simao en Jefferson Lerma.

Levante voetbalshirt kopen

Het nieuwe Levante Senyera shirt van Macron is vooralsnog alleen in de clubshop van de Spanjaarden te koop. De andere voetbalshirts voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Hier kan je het Levante voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van je favoriete sterspeler. Andere Villareal producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwe Villareal shirt in deze STORE

of in deze SHOP!

Levante -ud -senyera -tenue -2016-2017

Senyera -shirt -2016-2017-levante